În data de 07 aprilie 2015, ora 12:00, Polaris M Holding în parteneriat cu Poliţia Locală şi Mediu, Primăria Municipiului Mangalia şi instituţiile învăţământ: Şcoala Generală nr. 3, Colegiul Economic Mangalia şi Liceul Tehnologic Ion Bănescu vor demara acţiunea de ecologizare a plajei din Mangalia. Punctul de întâlnire al elevilor este gabara din portul turistic, iar zona ecologizată va fi cuprinsă între Ancoră (amplasată lângă portul turistic) şi plaja Diana (din staţiunea Saturn).

ecologizare Mangalia 2

Aşa cum se întâmplă în fiecare an, acest tip de manifestare ecologică a devenit tradiţie pentru Polaris M Holding, compania iniţiază frecvent campanii de responsabilitate socială în care respectul pentru mediul înconjurător joacă un rol principal. Polaris susţine această acţiune în calitate de voluntar şi de partener logistic.

Pentru a răsplăti iniţiativa elevilor care aleg să participe la această acţiune, Polaris le va oferi acestora şepci, tricouri, saci pentru colectarea deşeurilor şi mănuşi de protecţie. După terminarea acţiunii, sacii plini cu deşeuri vor fi colectaţi de către o autogunoieră şi transportaţi la staţia de sortare în vederea reciclării, unde va avea loc separarea deşeurilor pe categorii şi culori.

Ecologizarea plajei Mangalia face parte din iniţiativă de educaţie non-formala “Scoala altfel” prin care elevii au posibilitatea de a experimenta în mod direct ce înseamnă o activitate extraşcolară care sprijină ideea de protejare a mediului înconjurător. Cei 150 de elevi alături de cadrele didactice şi de Polaris vor ecologiza această zonă pentru a demonstra că un mediu curat şi sănătos se poate menţine printr-un efort comun.

Mesajul acestor acţiuni de ecologizare nu trebuie perceput izolat, ci trebuie să depăşească cadrul în care se desfăşoară, trebuie să dezvoltăm un comportament responsabil activ faţă de mediul în care ne desfăşurăm activitatea de zi cu zi. Mediul ne respecta dacă şi noi îi răspundem la fel.

2 COMENTARII

  1. daca vrea Cristi vor merge la carciuma lui dan ca doar acolo se poate spala rufele murdare ce au inceput sa puta si raducu vrea sa mai spele cateva mormane ptr. zile negre. Sa vezi ce fete fac ardei si gutu stiind ca lor nu le pica nimic, savezi ciufuleala !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.