Luni, 08 iulie, a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a avut loc ceremonia de numire în funcţie a opt subofiţeri din promoţia 2013 a şcolilor militare de subofiţeri Drăgăşani şi Fălticeni.

Ei au fost prezentaţi personalului unităţii, iar apoi au fost incluşi într-un program de 7 zile, cu activităţi de aprofundare a cunoştinţelor teoretice şi de perfecţionare a deprinderilor practice referitoare la misiuni de asigurare a ordinii publice, de pază şi protecţie instituţională, transport de bunuri şi valori dar şi modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii pe timpul misiunilor.

După această primă perioadă aceştia vor fi repartizaţi la subunitatea mobilă dar şi la subunităţiile operative din  Mangalia, Cernavodă şi Neptun. Aici vor urma o perioadă de 6 luni de tutelă profesională şi vor fi evaluaţi de specialiştii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Inspectorul şef , colonel dr. Costică Cojoc, i-a asigurat pe subofiţeri de sprijinul său, i-a felicitat şi le-a dorit succes  în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

Cei opt subofiţeri:

Sg. maj. Salomiea Marius

Sg.maj. Ortopan Daniel

Sg.maj. Niculescu Cosmin

Sg. maj. Caburgan Dan Adrian

Sg. maj.Bîrsan Marian Cristian

Sg. maj. Neagu Andrei George

Sg. maj. Creangă Florin

Sg. maj. Gorţan Ionuţ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.