Sambata, 28 iunie, se da startul la cea de a III-a editie a triathlonului “No Stress Triathlon & Party”. Cele trei probe de ciclism off road, inot si alergare pe nisip se vor desfasura atat pe plaja din Olimp, cat si in zona lacurilor dinspre 23 August şi faleza Olimp-Costinesti. Se inoata in apa marii 500 m, apoi se pedaleaza 20 km OFF ROAD (90%) prin padure, pe faleza dintre Olimp si Costinesti, se intra pe o portiune de asfalt de viteza de aprox 2 km, apoi se intra din nou in off road pe faleza, pe langa lacul 23 August, din nou prin padure si se coboara in viteza catra plaja. Alergarea de 5 km este exclusiv pe malul marii, pe nisip tare si mai putin tare, pe langa faleza catre Costinesti si retur.
Rezultatele sunt clasificate in functie de timpul total al celor trei probe + timpii de tranzitie intre probe.
Valoarea totala a premiilor este de 4.000 Euro. La OPEN se vor premia primele 5 pozitii, atat in clasamentul feminin cat si cel masculin, cu aceeasi valoare a premiilor:
LOCUL 1: 1000 RON
Locul 2: 600 RON
Locul 3: 300 RON
Locul 4: 200 RON
Locul 5: 100 RON

Pentru a avea toti sanse la premii, inclusiv debutantii, se va desfasura si o tombola, cu premii in valoare de 2000 Euro.

Evenimentul este realizat cu sprijnul primarie Mangalia si a Patronatului Neptun-Olimp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.