[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120709trafic.flv”]Mostenirile lui Tusac. Semafor platit, nu functioneaza. Politia Locala platita, nu functioneaza. Rezultatul … trafic blocat pe bani publici.

7 COMENTARII

  1. sincer, daca functiona semaforul era si mai rau….
    si da, s-ar putea pune un politist acolo care sa dirijeze traficul…

  2. inca nu au venit turisti multi…atunci sa vezi zona Sens-Posta cum o sa fie, furnicar de masini !!!

  3. De ce nu spuneti ca coada s-a format din cauza stalpului rupt in fata primariei si ca se lucra , fiind un sens de mers blocat…Numa` sa fiti carcotasi stiti…

  4. Acolo nu era coada in zona unde se lucra. Coada s-a facut la o ora mai tarziu dupa filmare cand a sosit un agent de la Politia Locala si se facea ca dirijeaza traficul.

  5. Vinovati pentru traficul greoi din Mangalia sunt atat Tusac cat si Iorgus. Nici unul din ei nu s-a preocupat corespunzator de problema parcarilor, desi numarul de locuitori a crescut considerabil, dar mai ales numarul masinilor a crescut de la an la an. Solutii ar fi fost (au fost si propuneri) si locuri erau, dar in loc sa faca parcari, au preferat sa vanda terenurile respective la “smecheri” si interlopi precum Raim si altii. Astfel prima banda a tuturor strazilor principale este impracticabila din pricina masinilor parcate, cel mai adesea ilegal, iar politistii amendeaza selectiv, de multe ori parcand chiar ei ilegal. Ce o mai fi, vom vedea…traim cu speranta….

  6. de cand politia locala poate dirija traficul? in fond si la urma urmei angajatii politiei locale abia daca au bac-ul luat si in nici un caz nu au scoala de politie facuta pentru a dirija traficul. totusi, poate ma insel…. oricum la Mangalia nu m-ar mira ca un semidoct sa dirijeze traficul, ca doar la ora actuala semidoctii sunt cei ce conduc orasul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.