[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120709accident.flv”]Imaginile video din ziua accidentului din fata primariei

12 COMENTARII

 1. nu aveti reporteri pe teren, in fata Primariei ? transmiteti imagini de pe un telefon mobil ca si cum accidentul s-a intamplat si masina a disparut ? sunteti de partea cetatenilor care doresc detalii sau ascundeti ceva ? mai bine postati imagini doar de la sedintele CL…

 2. Da, da, la ora 6 dimineata o sa stau in fata primariei sa astept poate cade un avion sau o masina. De pe telefonul mobil a trimis un tanar care venea de la o petrecere la acea ora cum difuzeza des si Pro Tv sau Antena ….

 3. genial raspunsu si in acelasi timp logic :))
  as propune sa va deschideti un canal pe livestream sau justin tv…

 4. cum de a reusit zapacila sa prinda viteza ca sa produca acel incident??? mai ales ca sunt multe treceri de pietoni, traficul e fragmentat mai mereu…sa vrei si nu reusesti sa prinzi 45km/h in zona ca tre sa franezi mai tot timpul.
  Inconstienta la volan !!! parinti/rude cu relatii in spate!!!astfel nu se explica inconstineta de la volan.

 5. n-ati fost la fatza locului,dar vazand interesul cetatenilor fatza de acest subiect,puteati afla mai multe…doar sunteti”jurnalisti”,nu-i asa?
  noi asta vrem sa aflam cine a condus masina buclucasa si eventual ce “invarte” respectivul…

 6. da….raspunsul ar trebui aflat de la politia rutiera …care doarme in bocanci , pe banii nostri…

 7. Pai daca la volan era un politist de la rutiera … logic ca politia doarme in bocanci .. Bea face accident si a 2 a zii vine la munca si ia permisele cetatenilor din Mangalia sau sta la neptun sa dea amenzi ca depasesti pe linia continua care tine toata statiunea … si tre sa stai in spatele carutelor si minicarelor sa faci o ora pana la olimp !
  Nesimtire curata ! ! ! Traim in Mangalia si asta ne ocupa tot timpul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.