[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121213momentul.m4v”]

14 COMENTARII

 1. Acest serial, este interesant in sine! Dar ‘americanul’sau America nu trebuie sa ne spuna despre asa zisa ‘democratie’pentru ca noi tot ce stim facem, ne vedem de neocomunismul care s-a instalat, bine mersi fr. sa-ne dam seama ne afundam din rau in mai rau! Bine ca vine asa zisul sf. LUMII sau poate trecem intr-o alta ‘dimensiune’, in care poate vedem ca mergem in directia gresita! Ce crede-ti ca cei care au venit acum la putere in Parlament nu au venit sa se ingrase? sa-si faca averi; da-ti exemple dar sa ne uitam totusi la gunoiul din ochiul nostru roman si apoi sa ne uitam la cel american!…Nu crede-ti? Imi place cum prezinti citind niste randuri, ai o voce prezentabila, dar precum vad esti PROAMERICA!NU STIU DE CE!DAR TOTUSI AU NISTE PRINCIPII AMERICANI LA CARE NOI NU O SA AJUNGEM NICI IN 100 DE ANI!

 2. Terorismul, este intr-adevar un pericol pentru intreaga lume!
  Nu vede-ti ca au inceput, si la noi! Dar intotdeauna saracia din intreaga lume; datorita acestor asa ziselor corporatii,v-a aduce omenirii: revolta, protestatii,manifestatii,TERORISM!
  Vai de oamenii de rand! VINO DOAMNE! VINO DOAMNE!……stiti melodia lui Adrian Paunescu! Nu ne ramane decat credinta in DUMNEZEU!

 3. Propun schmbarea titlului emisiunii din “Momentul de trezire” in “Monologul de trezire”. Plicticoasa emisiune…

 4. Chiar de-i mic si neinsemnat,
  Si de snur sta agatat,
  El vesteste-n toata tara,
  Ca soseste Primavara!
  Oprimavara fericita tuturor!

 5. Pentru katy says: Cand ai insomnii,nu ai vrea sa stai cu mine sa-ti vorbesc ca in adormirea emisiunii?Iti garantez ca voi fii “Confortabil” cu tine.Ia sa vezicum iti trece.

 6. Cuvinte de duh, cuvinte adevarate, trudita de al noptii har/te voi asculta, pe tine, om cu har.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.