[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121210moment.m4v”]Momentul de trezire (ep.2)

15 COMENTARII

 1. Buna seara! Totul a fost si este facut calculind bine fiecare pas.Planurile s-au facut cu sute de ani in urma.Noua ordine mondiala este mult ravnitul motiv al tuturor acestor sacrificii din partea mai multor generatii.

 2. BUNA SEARA! FELICITARI!!! Cu tristete in suflet, trebuie sa recunosc ca aveti foarte mare dreptate in tot ceea ce ne-ati etalat. Multa saracie, multa tristete si…… multa lacomie din partea celor foarte bogati/ Cu cat au mai mult, cu atat isi doresc si mai mult. Nu se mai pot opri. Au adus poporul la o saracie pe care nimeni nu si-ar fi inchipuit-o vreodata……Numai asa, prin saracie ii poti manipula pe oameni cu foarte multa usurinta. Sunt convinsa ca romanii se vor trezi pana la urma. Stiu……….este cam tarziu dar tot se mai pot face multe pentru aceasta tara, pentru poporul roman.
  “Asasinii economici sunt profesionisti extrem de bine platiti care escrocheaza de miliarde de dolari, tari din intrega lume. Ei redirectioneaza bani de la Banca Mondiala, de la agentia SUA pentru Dezvoltare Internationala (USAID) si de la alte organizatii straine de “ajutor” catre seifurile corporatiilor si catre buzunarele putinelor familii bogate care controleaza resursele naturale ale planetei. Mijloacele lor sunt variate, de la rapoarte financiare frauduloase, alegeri trucate, mita si santaj, la sex si crima.”, defineste John Perkins in cartea sa – “Confesiunile unui asasin economic”

 3. Buna ziua! Un subiect captivant , o radiografie pertinenta a evenimentelor si a actiunilor asasinilor ecomonimici! Felicitari!

 4. UN SINGUR CUVAND ADRESAT UNUI SUFLET , POATE CREA UN INTREG UNIVERS , CARE SA-L UMPLE DE LUMINA . MULT NOROC SI APELUL DE DIMINEATA , SA TREZEASCA MULTE SUFLETE !

 5. O emisiune,care are ceva de spus, fata de altele…succes, d-le Dorian!
  Ce este oare ziua aceasta? Mister si revelatie…dreptate si ratacire…cautare si pierdere…uitare si chemare?
  Astazi am inviat in toate!

 6. Calm,seriozitate,realitate, curaj,putine persoane au curajul sa recunoasca cam ceea ce se-ntampla in biata tarisoara a noastra. Felicitari!

 7. Tot ce spui este adevărat, dar cine recunoaşte acest adevăr? România a ajuns de râs, mergem mai departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.