În perioada 27 aprilie-02 mai, a.c., peste 100 de jandarmi, vor menţine ordinea publică zilnic,  în cadrul sistemului integrat de ordine şi siguranţă publică, în localităţile Năvodari, Eforie, Techirghiol, Vama Veche, Neptun,  Medgidia, Cernavodă şi Hârşova. În plus, la nivelul inspectoratului s-au organizat echipe de intervenţie, pregătite în orice moment să răspundă eventualelor solicitări.

Alţi 30 de jandarmi vor asigura ordinea publică la spectacolul „Sun Waves”,(muzică house)  din staţiunea Mamaia, Complex Enigma, în zilele de 27 şi 28 aprilie, între orele 22.00-05.00.

De asemenea, în perioada 27-29 aprilie, între orele 22.00-05.00, 30 de jandarmi vor asigura ordinea publică la spectacolul „The Mission”, (muzică electronică) din staţiunea Mamaia, pe plaja din dreptul hotelului Savoy.

Tot în staţiunea Mamaia, pe plaja H2O, în periada 28 aprilie-1 mai, între orele 11.00-20.00, la Festivalul Internaţional de zmee, 15 jandarmi vor asigura ordinea publică.

Având în vedere aceste manifestări publice (implicând, conform organizatorilor, prezenţa a aproximativ 15.000-20.000 de persoane), pentru buna desfăşurare a evenimentelor, recomandăm publicului spectator să ţină cont de indicaţiile organizatorilor de evenimente şi de cele ale forţelor de ordine.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa va acţiona cu fermitate, în spiritul şi litera legii, potrivit competenţelor conferite de lege pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte care ar putea aduce atingere normelor de convieţuire socială, stării de normalitate, ordinii şi siguranţei publice.

 

2 COMENTARII

  1. nu e nevoie de paznic sau barieri…vin cand e cheful in toi + chitanta cu amenda. Doar trebuie sa stranga bani la bugetul de stat, agentii guvernamentale, etc…pe unde or ajunge banii din amenzi. Interesul e sa te lase sa aprinzi focul, sati pui mancarea pe gratar…si apoi sa aibe motiv sa te amendeze…nu cred ca o sa fie cineva care sa stea langa pajiste sa te opreasca.
    Sa ne lasi un mesaj pe forum, daca tea “vizitat” cineva…ce si cum.
    DIstractie placuta si fara incidente !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.