6 COMENTARII

 1. Au început golăniile de campanie!
  Si vă credeți o televiziune …….serioasă.
  Probabil nu va mai vrea nimeni să vadă prostiile voastre.Suntem sătui de cele din cutiile poștale.

 2. Care din cei care vor sa candideze la primarie..sunt reali canditati sau potentiali viitor primar sa faca ceva bun pt ORAS ??? nu lucrari de ochii lumii iar grosu sa se duca in buzunarele “baietiilor destepti”. Sa vazut cu caldura asta iarna ce se intampla daca interesele lor nu coincid cu ale populatiei…noi am stat in frig si ei (la caldura cel mai probabil)…
  Pana atunci, golania e la ei…nu la noi. Ei neau invatat sa vb asa…caci ei se comporta ca niste golani fara de noi cetatenii. Nu zic, ca nu ar fi facut si ceva bun…dar nu prea se vede sau e prea marunt acel bun care l-au facut pe langa cele rele.
  Pana la proba contrarie … toti sunt o apa si un pamanat in fata noastra.
  Pana si promisiunile lor nu iti mai vine sa le crezi ca vor reusi.
  Si degeaba ar fi un primar cu intentii bune, daca nu are sustine din partea consilierilor. Sa vazut asta iarna in problema calduri cum se inteleg acesti consilieri intre ei, sau ei insasi cu gandurile lor…acum sunt impotriva lor, acum zic una si in ziua urmatoare alta, etc…nici nu mai imi vine sami amintesc cat de ametiti au fost referitor la problema populatiei. Ca despre buzunarele lor…stiau bine ce fac, asta e sigur.
  Dati exemle bune de la acesti candidati ce au facut bun pt oras…si atunci, poate ne schimbam parerea.

 3. Exemple bune despre activitatea lui Iorgus si Tusac ? Foarte greu, chiar imposibil, daca e sa facem un bilantz si sa socotim per total, cu bune si rele. Tare ma tem ca alea bune sunt prea putine si de fapt erau obligatii de servici, deci erau platiti sa le faca si fara a dubla sau tripla preturile, asa cum au facut ei.
  Cat despre ceilalti, e simplu;
  -Munteanu, fiul militianului, e omul lui Tusac si “colaboratorul” acestuia, asa ca ; De unde atata independent ?!?
  -Radu Cristian, e cu PNL-ul (deci, tot independent de balta). Adrian Carlescu a dezvaluit o parte din activitatea fostului Sef al Garzii Financiare, in ziarul Puterea (aveti ce citi, va asigur) si il cred pe cuvant. Asta nu numai datorita faptului ca e un foarte bun ziarist de investigatie, dar si faptului ca s-a “fript” o data cu niste stiri, dezvaluiri, sau ceva de genul asta, pe care nu le-a verificat suficient inainte de a le publica (si inflori, se pare) si a cam fost dat in judecata si a pierdut. Asta e motivul pentru care nu-si mai permite sa publice stiri ne verificate.
  -Apropos: Si Adrian Carlescu candideaza la primaria Mangalia ! Desi l-am laudat ca ziarist de investigatie, ca primar nu ni-l putem dori. Este tipul de mercenar al presei si tare ma tem ca la o adica ar fi in stare sa vanda si primaria daca ii ofera cineva un pretz bun.

 4. Adrian Carlescu…nume noi pt populatia mangaliei de care nu au auzit nimic.
  Ceea ce ziceam….candidat la functia de primar = candidat la o functie de “a fura”legal sau mai usor pt ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.