Mangalia se pregătește să-și ia adio de la o ființă cu un suflet deosebit, Luciana Elena Răducanu, în vârstă de 51 de ani, care și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație.

Luciana va fi condusă pe ultimul drum marți, 23 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Cimitirul Eternitatea din Mangalia. Trupul ei va fi depus luni, la orele 12.00, la capela Bisericii Sfântul Mina și Pantelimon din curtea Spitalului Municipal Mangalia.

Accidentul tragic s-a produs sâmbătă, în jurul prânzului, în zona Kaufland din Mangalia. Luciana încerca să traverseze strada atunci când a fost lovită de un autoturism. Chiar dacă a fost imediat preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Clinic de Urgență Constanța, din păcate, din cauza rănilor grave, Luciana nu a supraviețuit.

Prietenii și cunoscuții Lucianei își exprimă durerea și tristețea pentru pierderea unei persoane atât de iubitoare și implicate în binele celor din jur.

Azi s-a stins un înger! Elena Raducanu ,Luciana mea, cea mai minunată prietenă,nu cred că voi putea vorbi despre tine la trecut după o prietenie de 44 de ani!!! Cu un entuziasm molipsitor îmi spunea mereu că vom îmbătrâni împreună,că la bătrânețe ne vom sprijini una pe alta și vom muri împreună la 90 de ani! S-a rupt ceva din mine cu forța unui uragan!Sunt pustiită și devastată! Ai lăsat cel mai mare gol în sufletul meu,surioara mea dragă! Drum lin spre stele,înger bun!!!

Va rog să țineți un moment de reculegere pentru ea, ocrotitoarea tuturor pisicilor și cățeilor fără stăpân din Mangalia. A fost o persoana remarcabilă , dar care nu își asumă niciodată public faptele bune, in modestia ei! Drum lin, Luciana! Toate animăluțele tale sunt în siguranță, preluam noi, prietenii și familia cu care ai împărtășit bunătatea și dragostea ta pentru necuvântătoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.