[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121219curent.m4v”]

25 COMENTARII

 1. broscari nenorociti…au venit in romania cu un ban si vor sa plececu tir-ul de bani-nu au facut nici o investitie in retea,laprima adiere de vant -adio curent-asase fac marile privatizari in Romania la firme de apartament

 2. curentu electric a venit la fix ora 05.47
  apa rece sau calda nu e nici acum de caldura numai zic, sunt cateva filme care iti arata ce s-ar intampla daca ramai fara apa curent etc. da sa traiesti asta pe pielea ta e altceva.
  Inapoi in evul mediu ca si asa nu meritam sa traiam pe pamantu asta de care ne batem joc de el

 3. imi pare rau dar gresesti;daca incepea”exterminarea”primul din lista erai tu.mayasii nu au spus nimic de sfirsitul lumii,au spus de sfirsitul unei etape si inceputul alteia.

 4. la olimp lumina s-a stins la 19.12 si a venit la 07.15
  fara apa,caldura,ce fac cei de la comandamentul de iarna local?de ce nu s-au luat masuri?ce fac asa zisi conducatori?

 5. Este adevărat, nu este sfârşitul lumii, este sfârşitul etapei în care aveam curent, apă şi căldură şi începe etapa fără curent şi alte alea ce decurg de aici.

 6. nu-i vorba nici de Ceausescu, nici de Radu Cristian. Tu ce ai facut pentru tine si familia ta? ai in casa 2 kg de faina, 2 plicuri de drojdie, 3-4 litri de apa, o butelie, 5 baterii, 5 lumanari? ti-ai curatat scara blocului? aleea de acces? forta majora-natura actioneaza oriunde – inclusiv in lumea civilizata – vezi Katrina, vezi furtuna din New York in toamna asta… TU? ce faci tu pentru tine?

 7. pai ce va mirati , suntem in secolul 21.
  Intretinere retea zero, aparatura electrocasnica care se strica si nimeni din primarie nu se sesizeaza.
  Profit maxim , mariri de tarife.
  Privatizarea este la putere, vindem tot si stingem lumina, caini avem nu ne plingem.

 8. mai rau ca pe vremea lu ceausescu de ce sa aceeptam defectiiunile lor bataie de joc se aude ca si in seara asta opresc apa si curentu bravo donule primar radu cristian luatii masuri lumea ingheata in casa

 9. cica aseara a fost oprita intentionat lumina pe motiv de siguranta cum ca vezi domne a fost vant puternic si umbla zvonu ca si azi de la ora 17:00 vor opri curentu din nou iar eu aseara am ramas la neptun si de la ora 19:00 nu a fost curent si nici caldura dar a fost apa ca mi-am facut ceai si dimineata la 06:00 mi-am facut cafeaua…si era si presiune in instalatia de apa rece…dar nu era curent. sunt niste jegosi…sa ne tina fara curent…bine…dar fara caldura…fara apa….i-am votat pe 9 decembrie si ei ce ne fac?

 10. cica ne cerem scuze si reparam pana in ora 22:00 …atunci la ora aia s-a aprins putin..pt jumatate de secunda..si s-a stins…pana a 2-a zi…jegosii…si mai au si niste scoruri….ahh doamne…mai bine vine apocalipsa decat sa traim cu jegosii

 11. ahaaaaaaaaaa…..stati sa vedeti in seara asta la fel de la ora 17
  ioc lumina ioc curent bine ati votat, bine ai venit romane in tara ta de glorie si de mincinosi

 12. dar caldura de ce nu dati fratilor? iar incepem ca pe vremea lui tusac??? primaria cu goldtermul ce fac? somn usor mangalia…

 13. bai prietene, cataclism inseamna ca tu care ai avut informatii despre ce urmeaza, ai facut tot ce ai putut ca sa previ sau sa micsorezi efectele urgiei dar cand stiai de avertisment meteo cu 24 de ore inainte si singura masura pe care o iei e sa opresti centralele termice nu mai e forta majora ci PROSTIE sau INCOMPETENTA MAJORA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.