Un bărbat a fost surprins de un echipaj de jandarmerie în timp ce încărca să vîndă în Mangalia, articole pirotehnice, fără documente legale.

Miercuri, 19 decembrie a.c, ora 11.00, jandarmii au surprins pe strada 1 Decembrie 1918, o persoană în timp ce deţinea în vederea comercializării 434 articole pirotehnice, fără a avea autorizaţie în acest sens. Acesta le-a declarat jandarmilor că dorea să vadă cum se folosesc şi avea de gînd să le folosească în noaptea de revelion.

Lui Inuzbei M., de 32 ani, din Mangalia, i-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de  deţinere fãrã drept, comercializare, a obiectelor artizanale şi de distracţie pe bazã de amestecuri pirotehnice din clasele II-IV, T.1, T.2, precum şi a artificiilor din categoria «obiecte zburãtoare luminoase» şi a pocnitorilor din clasa I, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Jandarmii constănţeni atrag atenţia asupra faptului că deţinerea, comercializarea sau folosirea, fără autorizare, a obiectelor pirotehnice constituie infracţiune, dar şi asupra riscului pentru integritatea corporală la care se expun persoanele care le folosesc şi cei din apropierea acestora. Totodată, adresăm rugămintea cetăţenilor să nu folosească astfel de obiecte şi să sesizeze forţele de ordine publică despre prezenţa unor persoane care aprind petarde sau artificii interzise, punând astfel în pericol integritatea fizică şi uneori chiar viaţa celor din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.