[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120105callatis.flv”]

Un comunicat al Callatis Therm ne anunta ca din data de 06.01.2012 ramanem din nou fara caldura. Am incercat sa contactam partile implicate. Domnul Sorin Andrei ne-a refuzat, cu toate ca in cotidianul Telegraf exista un comunicat pe care l-a facut se pare in nume de primar interimar, in care se mentioneaza ca responsabila firma Callatis Therm “ghidati de rea vointa si presiuni politice”. Din partea Calltis Therm am primit acelasi refuz categoric. Reamintim ca pe data de 25 noiembrie, Tusac promitea solemn caldura non-stop, laudandu-se prin fluturasi cu salvarea orasului de la inghet. Concluziile din pacate le vor trage cetatenii care vor tremura de frig in urmatoarea perioada, prinsi in jocul afacerilor politice ce distrug Mangalia.

Mangalia.Tv

4 COMENTARII

 1. Vreau si eu un sfat! Astia care ati facut dreptul! Nu as putea sa dau in judeacata cumva primaria,callatis therm,pe oricine e responsabil cu faptul ca nu am caldura,desi nu am nici o restanta la intretinere? Sa ne bage gaz(si p-astia sa-i dau in judeacata sa vedem de ce ne amana atat) si daca nu-l platesc,sa-l opreasca 😉
  Astept sugestii! Petitii ceva…orice semnez 😉
  La OPC o sesizare?

 2. Singura solutie ar fi una comuna. Este incalcat un drept elementar… la viata. Cu cine doriti din Mangalia sa va uniti pentru o petitie? Mangalia este impartita intre partidele politice. Nimeni nu da doi bani pe cetatean decat pe buletinul sau de vot. Concluzia: prost management si abuz in serviciu, pentru asta se pot face plangeri.

 3. problema e ca noi nu suntem organizati si nu da doi bani pe noi

  voi vati uitat cata lume sa dus greva putina

  si ai dreptate ”redactie” e impartita dar nu uita si impartirea uni stau in pat lejer si alti fac greva si pentru aia de acasa

 4. Dragi concetateni pai necazurile vin tocmai de la viniturile din oras aduse politic si inscaunate pe functii de conducere.
  Nici un mangaliot nu poate inlatura hoarda de moldoveni si olteni . care inpreuna cu aliotmanul de neamuri stau infipte in posturile cheie ale orasului .. de la spital si pana la dmhi….Inlaturati scursura politica..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.