[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120106proiect.flv”]

10 COMENTARII

 1. Sunteti cam varza voi asa, niste lachei, “ratati” intr-un cuvant. Habar nu aveti despre ce postati aici, in general. Luati si voi o carte de jurnalism macar si cititi-o, v-ar prinde bine.

 2. @ localnic! Ce te nemultumeste nene ? Spune concret sa intelegem si noi astialalti. Lumineaza-ne ! Evident faci parte din gashca de lachei a lui Tusac si nu va convine cand cineva scoate la iveala magariile pe care le faceti. Lasa sa stim si noi, ca se fac pe bani publici, banii nostri ai contribuabililor. Ce e ? A inceput sa va fuga scaunele de sub fund ? Asta e doar inceputul ! Lasa oamenii sa-si faca treaba, ca si-o fac bine. Avem nevoie si de oameni obiectivi, ca de pupincuristi ne-am saturat.

 3. 1.Pe voi vad ca va deranjeaza orice s-ar face in orasul asta, ati vrea sa nu se faca nimic, sa ramanem cu 10 de ani in urma.
  2. Daca tot apareti cu titlu de televiziune, invatati mai intai si apoi apucati-va de treaba.
  3. Dati si voi imagini clare ca zici ca sunt filmate cu telefonu mobil

 4. HD FLV nu e telefon mobil, penibilule.Nu-ti place nu te uita. Daca-ti pun Full HD nu o sa ai net sa-l vezi. Daca nu ne convine ce se intampla prost in oras, e un lucru bun ca ne pasa de ceea ce se intampla cu orasul. Daca vrei sa avansezi cu 10 ani prin buzunarele noastre nu o sa acceptam.

 5. 1. Se vede ca esti profesionist…ma refeream la claritatea pe care ai setat-o, de exemplu imaginea e albastra.
  2. Nu tin nici cu dracu nici cu tasu, zi-mi tu ca vine vreunu’ la primarie care baga mii de euro in campanie ca sa faca apoi munca in slujba cetateanului…. Toti primarii sunt in general la fel, toti baga mana. Ceea ce conteaza e sa se si faca ceva in acel oras.

 6. Galati este si locul de bastina al reporteritei. Care e problema ? Sa intelegem ca galatenii sunt nepriceputi ?

 7. Cand faci pe prostu poti ramane asa.Cel putin 2 din Galati au facut praf Mangalia,Iorgus si Tusac sau chiar si Nae cu Moldovan

 8. Da, Galati este si orasul meu natal… si nu am nici o problema cu asta si nici mai putin respectabila nu ma consider datorita locului de bastina…Aluzia nu viza priceperea sau nepriceperea celor de acolo….Cred ca ai nevoie de pricepere si inteligenta ca sa poti invarti afaceri mai mult sau mai putin curate, dar cu o conditie…sa nu afecteze in rau pe cei din jur…altfel…si frate daca imi esti nu voi aproba admirativ capacitatile de afacerist…Din pacate azi Primaria si-a pierdut din ratiunea pt care ar trebui sa existe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.