[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20131218psd.mp4″]

Ariciu Mihaela noul consilier PSD

14 COMENTARII

 1. nu are nici o treaba dn ariciu sincer.. dupa dictie si dupa modul de miscare..pare un viitor consilier de 2 bani.. in fine…succes doamna dar va trebuie mult mai mult curaj si tupeu..si nu in ultimul rand vointa! 😛

 2. Ai dracu ce legali sunt ei! Cand cu Oleniuc iau tinut pe liberali luni de zile si tot nu l-au avizat pe Visa!
  Ai dracu psdistii astia! xxx

 3. Bravo dl.Olan sunteti singurul care a avut un respect fata de fostul dvs coleg consilier,trebuia sa ceara acest lucru colegii de partid al dumnealui.Rusine PSD-ului

 4. Felicitari dna Ariciu ,sunteti un om pregatit si respectat ,lasati carcotasii in pace .Asa cum ati spus de multe ori nu ai cum sa fii pe o functie fara a avea “prieteni carcotasi”

 5. Intr-o sedinta trecuta s-a mai tinut un moment de reculegere in memoria regretatului nostru coleg….. asa ca…. buna dimineata domnilor Ionel si Poy , trezirea !

 6. Un hot in plus…Doamna este un lup deghizat in mielusel..Va mai amintiti de celebra banca de pe Rozelor cu sediul intr-un apartament la parterul unui bloc care a acordat imprumuturi pe banda rulanta, oamenii garantand cu casele, iar apoi a dat faliment?! Ghiciti cine conducea filiala Mangalia!

 7. Si veste noua de la sursa: respectabila doamna, fina a domnului Olan, a declarat ca ea ar vrea sa-si inchirieze terenul Chevron’ului pt 3000 euro/luna…astia sunt cei care ne vand pe la spate ca sa isi umple ei buzunarele.

 8. Ce saraca e primaria mangalia. Nu are un xerox si un scanner. Va donez eu din banii mei daca vreti! Cat despre tanti asta: Ariciu Mihaela … e un agArici! Sa-si vanda zestrea si sa ne lase. Doar ne polueaza fonic!

 9. Toate filialele bancilor din tara,nici una nu a dat faliment(Banca de comert exterior,Banca agricola,Banckoop,Credit banck, Felix banck etc) ci s-au acordat credite neperformante cu aprobarea conducerii centralei acestor banci,la nivel de tara (Bucuresti).De aceea toti “Presedintii” bancilor sus mentionate, raspund in fata legii.

 10. Falimentul bancilor romanesti s-a intamplat in timpul “Conventiei Democratice”(Banca de comert exterior,Banca agricola,Bankcoop ,Credit bank,Felix banck etc).Presedintii centralelor acestor banci, a acordat credite neperformante,ptr.care raspund in fata legii si din cauza carora, a intrat in faliment toate bancile,chiar daca filialele din toata tara aveau profit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.