Cu sprijinul reprezentantilor asociatiei Drepturi Civile, 143 de cetateni din Mangalia au demarat o plangere penala colectiva, unii dorind sa le fie decontate si daunele materiale pe drept meritate. Aceasta actiune va continua si in zilele urmatoare, fiind necesare mai multe zile pentru ca toti doritorii sa semneze tabelul plangerii colective, anexat prezentei din imagine:

colectiva

9 COMENTARII

  1. vedeti sa plateasca callatis therm pentru pagube!sa nu cumva sa cada vina pe primarie si sa fie primaria obligata sa plateasca ca tot voi o sa datii banii(ca doar de la bugetul local se va plati)

  2. Trebuie sa semnam si sa luam atitudine impotriva lor pentru ca altfel nu vom avea caldura nici in iarna viitoare.Haideti sa strangem semnaturi cat mai multe.Eu am facut un tabel si merg la vecini sa-l semneze.Acum insa as vrea sa gasim o modalitate sa demitem consilierii pentru ca nu merita sa ne reprezinte intrucat ei reprezinta interesele lor.Pacat ca si-a dat demisia dl Filimon.El chiar s-a zbatut dar se pare ca a fost silit sa renunte la lupta asta.

  3. nu conteaza unde este indreptate FINDCA TUSAC A AVUT GRIJA SA FACA CONTRACTU “BUN” in care scrie clar ca ORICE PROBLEMA TEHNICA sau JURIDICA PE CARE O VA AVEA FIRMA CALLATIS THERM VINOVATA VA FI PRIMARIA …este un contract legal ilegal…de ce ii zic asa…deoarece este ilegal ca o firma care nu furnizeaza caldura sa faca vinovata primaria…dar este legal deoarece primarul a fost de acord …e ca si cum tu ai gira pe cineva la banca…acela nu mai plateste si platesti tu in locul lor…asta a facut callatis therm….are girant primaria…pentru neplata sau nebunafunctionare plateste primaria…CA SA VEDETI CAT DE JEGOS ESTE TUSAC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.