[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/video/20120221filimon.flv”]

14 COMENTARII

  1. Filimoane,ceea ce a facut Minca azi puteai face si tu cand ai avut ocazia. Nu trebuia sa sigilezi CT si sa te dai tu mare.

  2. Nu cred ca avrut sa se dea mare,pur si simplu a vrut sa scape mangalia de aceasti baieti destepti cum sunt la calatis therm,dar sunt prea multi sacali,prea multi si singur nu a putut face fata.mult succes domnule filimon daca candidati ca primar

  3. Daca te intereseaza soarta oamenilor,nu incerci acum sa reziliezi contractul cu CT. Trebuia sa dea caldura iar in primavara sa faca toate demersurile ptr treaba asta.

  4. Ma bucur ca recunosti ca se fac presiuni. Asta spunea si Tusac si nimeni nu-l credea… el a facut fata trei ani, in al aptrulea i-au pus capac. Interesant era sa spui si ce cereau, ce fel de presiuni erau, interesele cui le serveau acesti consilieri?!

  5. bravo domnului filimon a dat dovada de sinceritate si de dreptate,daca domnia sa nu scotea la iveala tot ce a scos si se lasa mituit ca ceilalti azi inca era vice primar cu atributi de primar ,dar din cauza unora care sunt niste nemernici nu se poata pentru ca este singur ,poate ar fi de partea lui populatia ,dar si acestea sunt cumparati ,uni de tusac si alti de iorgusi ,si restul ramasi sunt prea putini si nusi pot pune pielea la saramura ga trimit aia gorilele peste oameni si ne trezim ca ne luam una in cap fara sa ne dam seama,chiar eu personal cunosc persoana de-a lui iorgusi si care ma sunat de fiecare data cand se faceau divrese alegeri ca sa ma duc si sa votez cu iorgisi si nici o data nu am votat sa cum ami spunea ca nu ne vindem pe nimic si sacem ceea ce creddem si ceea ce dorim, da ca sa nu ma fiu sunta iam spus ca da am votat si sa stea linistic si asta doar ca sa vad daca sare sa mi dea ceva nu ca asa se face la eu se cumpara lumea ca sa mearga la vot si ce credeti doar mia multumit deci ei doar fac presiuni ca sa te faca sa votezi cred ca ar fi instare sa intre cu tine la vot da nu se poate ! dar sa stiti domnule filimon daca duomia dumneavoastra candideaza eu merg si va votez pentru ca meritati!

  6. bravo bai filimoane …bine ca ti-ai dat demisia ca si asa nu prea stiai sa legi doua cuvinte…macar ai recunoscut ca nu esti capabil…….te mananca hienele daca esti singur

  7. circula un banc prin oras sa nu trci prin fata primariei ca devi primar pt 24 de ore e bun la un cv auzi d le filimon daca sinteti santajabili INSEAMNA CA NU AVETI CE CAUTA ACOLO !!!!!!!!!!!!!!!

  8. Filimoane nu abandona lupta,sa stii ca ai sustinere in oras.Ne-am lamurit cine sunt tradatorii.Ai pierdut o batalie dar continua caci vom invinge pe mafioti si pe gasca lor .Pina in iunie, la vot, vom sti cine sunt adevaratii oameni care muncesc pentru Mangalia si locuitorii ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.