Primarul Mangaliei, Cristian Radu a avut, recent, o întrevedere cu cei patru ofiţeri repartizaţi la subunităţile operative de jandarmi din Neptun şi Mangalia, alături de  comandanţii lor, lt.-col. Adrian Chelu şi maior Marian Nicolae Călin. În cadrul discuţiilor edilul i-a felicitat şi le-a urat succes în executarea misiunilor de siguranţă şi ordine publică pe teritoriul administrativ al Mangaliei. Totodată, primarul Cristian Radu a reiterat ideea ca în şcolile din Mangalia, să fie reintrodusă paza asigurată de jandarmi. Potrivit comandantului Detaşamentului nr. 5 Neptun, lt.-col. Adrian Chelu, ofiţerii au fost incluşi într-un program de pregătire, cu activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa. Ulterior, concomitent cu executarea misiunilor specifice, va urma o perioadă de tutelă profesională. Sublocotenenţii Victor-Sorin Iancu, Georgian-Adelin Ungureanu, Marius-Ionuţ Petre şi Alexandru-Ionuţ Iacob vor avea în subordine câte un pluton de jandarmi şi vor executa misiuni de pază, protecţie şi intervenţie în zona de responsabilitate a subunităţilor. Precizăm că este o premieră ca din cei opt ofiţeri ai promoţiei 2013-arma jandarmi, încadraţi la IJJ Constanţa, patru să activeze la Mangalia şi Neptun.

Comunicat de presa Primaria Mangalia

10 COMENTARII

  1. Pe convocatorul sedintei locale de miercuri va fi un punct interesant in care primarul numeste o comisie pentru aprobarea sau nu a manifestarilor publice, adunari. Acum vad stirea ca aduc mai multi jandarmi in zona? De ce oare? Se pregateste cineva de o lupta?

  2. Bravo,guvernul cauta sa ofere protectie Chevronului nici- decum poporului.Pentru cine nu stie :Compania Chevron isi aduc utilajele de foraj in zona Mangaliei.Asa ca Chevron,eu iti zic bine-ai venit,sa ai spor la otravit. Iar Romanilor,Dumnezeu sa va apere si somnul sa va fie lin,ca asta faceti,DORMITI (somnul de veci).

  3. “Precizăm că este o premieră ca din cei opt ofiţeri ai promoţiei 2013-arma jandarmi, încadraţi la IJJ Constanţa, patru să activeze la Mangalia şi Neptun”.PUN PARIU CA NU ARE NICI O LEGATURA CU GAZELE DE SIST SI CHEVRON!DOAR CA SIMPLA COINCIDENTA LA VENUS SUNT CAZATI CEI DE LA PROSPECTIUNI SI MANGALIA ESTE IN PERIMETRUL 18 VAMA VECHE.

  4. Normal ca guvernul apara chevron cu jandarmii si cu toate institutiile statului pentru ca chevronul investeste bani in romania si cu ajutorul lor poate sa plateasca salarii si pensii …Romania numai are economie de la revolutie incoace ,de cand s-a inceput vinderea la fier vechi fiecare fabrica si uzina,fiecare intreprindere care producea si aducea un aport de bani economiei romanesti! Dar astazi numai exista economie ROMANEASCA si pana isi revine economia noastra (peste vreo 30-40 de ani ) or sa vina altii sa profite de pe urma pamantului nostru si noua o sa ne dea doar o parte astfel incat sa supravietuim. Romania numai are bani sa construiasca fabrici,sa infiinteze firme profitabile,numai are nimic !!!! Asa ca nu va mai mirati de ce vine chevronul peste noi ,de ce vine golden resources sa ne ia aurul de la rosia montana , de ce oltchimul,hidroelectrica,cfr marfa sunt in pierdere si nu pe profit! Treziti-va fratilor! Nu vedeti ca am devenit o colonie ! SI DE VINA SUNT NUMAI OAMENII CARE NE CONDUC !!!

  5. Sper ca esti ultimul retardat care mai gandeste asa. Chevronul va investi in ma-ta daca sta pe centura si atat.

  6. Si eu sper ca pe viitor sa intelegi ce am vrut sa spun , pentru ca tu nu ai inteles nimic din ce am scris mai sus…Daca nu intelegi acest sistem vicios in care traim mai bine taci din gura …(apropo,sunt contra chevron,dar tu nu ai de unde sa sti asta )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.