Luptătoarea Andreea Ana, din Mangalia, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

0
1324

Luptătoarea Andreea Beatrice Ana s-a calificat pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, la categoria 53 de kilograme, a anunţat Federaţia Română de Lupte.

Ce performanţă superbă pentru România şi pentru mezina Lotului de Senioare, Andreea, care măreşte delegaţia olimpică cu încă o luptătoare! Andreea Beatrice Ana (53 kg) a învins-o pe sportiva din Canada, în semifinale, după un meci de foc, cu scorul 4-2. Pentru Ana Andreea va fi prima participare la o ediţie a Jocurilor Olimpice! Felicitări antrenorilor Nikolai Stoianov, Adina Popescu si staff-ului Adriana Limona (Medic), Beatrice Oancea (Maseur) precum şi tuturor celor care au contribuit la descoperirea şi formarea luptătoarei ce ne reprezintă cu mândrie! Luptele româneşti au arătat încă o dată că merită de ce merită să fie la loc de cinste!“, este mesajul postat pe pagina de facebook a Federaţiei Române de Lupte.

Andreea Ana e originară din Mangalia, unde a început şi a crescut în acest sport, fiind descoperită şi pregătită pe plan local de Marian Oancea. În prezent, luptătoarea e legitimată la CSA Steaua Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.