Lumina de la Malul Mării

2
64

Lumina de la malul marii

Consiliul Local și primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, vă invită să participați la slujba de Înviere, care se va desfășura în seara de 11 aprilie, ora 23.00, la altarul special construit și sfințit, în Portul Turistic. Ceremonia religioasă va fi oficiata de un sobor de preoți din oraș.

2 COMENTARII

  1. auzi tu…” lumina de la malul marii” pai ba fratilor.. si mai marilor prelati ai bor…. cum s-a pomenit in ortodoxia asta..altar..pe plaja unde toti isi fac treburile pe plaja ..un loc infect…..cum s-a pomenit ca lumina sa se ia la un tarm de mare..cand stiu de 2000 de ani ca lumina se ia in casa lui Dumnezeu.. in Biserica ..rusine atat organizatorilor..cat si mai marilor. care sustin aceasta mizerie! alooo!.. SFANTA LUMINA SE DA CRSTINILOR IN BISERICA .IN CASA LUI HRISTOS! NU EXISTA ALT LOC DECAT BISERICA!

  2. pamîntene Smintel, CASA LUI HRISTOS ESTE PESTE TOT, DAR MAI ALES IN SUFLET! dar tu poți să stai acasă la tine sau să te duci in biserică. banuiesc ca nu vei găsi pus lacătul pe ușa bisericii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.