ANAT, Asociatia LITORAL-DELTA DUNARII, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.) si patronatele de pe Litoral lanseaza a XII-a editie a programului “Litoralul pentru Toti”, editia de primavara 2013.

Pentru editia din acest an a programului au fost propuse pentru prima data tarife diferentiate pentru zona Constanta – Mamaia – Eforie fata de Sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche).

Tarifele pentru sudul litoralului, pentru un sejur de 6 nopti / persoana vor fi :
159 lei / 6 N / pers. – Hotel 1* fara mic dejun
179 lei / 6 N / pers. – Hotel 2* fara mic dejun
199 lei / 6 N / pers. – Hotel 3* fara mic dejun
269 lei / 6 N / pers. – Hotel 2* cu mic dejun
329 lei / 6 N / pers. – Hotel 3* cu mic dejun
379 lei / 6 N / pers. – Hotel 4* cu mic dejun
469 lei / 6 N / pers. – Hotel 5 * cu mic dejun

litoralul pentru toti sud

 

6 COMENTARII

  1. o stire de presa “bomba” .
    poate dati si ceva despre cine a mai divortat sau cine cu cine s-a mai combinat :))

  2. Ba lacheule ma intereseaza pe mine de all inclusive ca sunt din Baia Mare fraiere. Vreau sa vin pe litoralul romanesc si sa nu mai merg la bulgari. Lasa sa stim toti stiri cu de toate.

  3. da daca se intampla ca de 1 mai cand in neptun iti era frica sa mergi pe strada ca era intuneric peste tot….tin minte ca acum vreo -5-6-7 ani nu mai stiu sigur…nu puteai sa mergi pe strada in neptun de 1 mai ca erau si mesele pe strada ca nu aveai loc la terasa…iar anu asta…erau doar 2 terase deschise si alea cred ca de gura primarului…. RUSINE SA VA FIE CA NE VINDETI TARA!

  4. Asta e .. de cand s-au trezit să faca sens unic pe strada principală ( au facut ordine cică )în Neptun …atunci s-au mutat la Mamaia cu totul şi a început să decadă rangul staţiunii.

  5. acelasi lucru si la Venus iar anul trecut in Mamaia pe 30 iulie, pe plaje eram doar noi patru si o baba, hotelurile goale pusca , adica in prag de august , telegondola mergea ca nebuna goala de dimineata pana seara ,magazine inchise hoteluri goale, pe plaje nici tipenie de om.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.