[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120528lichid.flv”]La Mangalia gasesti orice ! Lichid de parbriz electoral la dozator ! Tusac Mihai Claudiu, primar PSD, este autorul ideii de a imparti lichid de parbriz gratuit in strada folosind si un echipaj de Politie Loacala pentru paza non-stop a dozatorului. Actiune interzisa chiar de ministrul de interne in functie care a anuntat ca va sanctiona toti cei care folosesc agentii de la Locala, pe post de agenti electorali. Ramane de vazut …. pana atunci …. ia lichidu’  neamule …. e gratis si e de la Tusac ! Parca vad pachetistii ca isi parcheaza limuzinele la rand si pentru lichid.

6 COMENTARII

  1. Dar care e treaba, de la o vreme filmati numai din masina , si numai din mers. Va este rusine , frica , sau lene sa va mai dati jos , mai baieti. Eu inca am pretentii mari de la voi. Eu cred ca puteti mai mult.

  2. Daca filmez de aproape fug toti. Asa ca….. sa ne multumiti ca le filmam si pe astea in orasul in care cetatenilor “li se rupe”. Inca mai credem ca mai exista si “oameni” pentru care merita facuta o informare corecta. Multumim pentru aprecierile de la sfarsit, putem mai mult cand putem.

  3. Lichidul de parbriz e ieftin…dece nu se da si BENZINA / MOTORINA…sa vezi atunci ce coada se face 😀
    Apa de la robinet ce are? nu sterge parbrizu ??? dar daca e moca lichidu, e mai bun.
    Pana pe 10iunie mai sunt ceva zile, ce ciuatenii electorale or sa mai fie? Ce idei o sa le vina concurentei ?

  4. Când a venit în Mangalia, Tusac dorea sânge pe parbriz….acum dă soluţie de curăţat sângele ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.