Teodor Munteanu se autovictimizeaza pe principiul poate poate creste in ochii celor care ar fi dispusi sa bata palma cu el. Fara baza legala, el arunca acuzatii catre operatorii de cablu ca ar interzice o eventuala televiziune a lui, pe care defapt nu o are, si CNA-ul neauzind de el. Dupa ce s-a plictisit sa puna o trupa de tineri sa ne stea pe urme la toate stirile, nu a functionat si a cautat un alt gen de abordare. Fara o asociatie jurnalistica, fara un statut de informare publica sau media, prin o fundatie umanitara fara activitate, infiintata in ianuarie 2012, in precampania electorala, se trezeste peste noapte doritor la primarie si cu pretentii de mogul media. Intre timp ne bombardeaza cu e-mail-uri prin care ne aduce la cunostinta ca nenea Tusac e rosu si rau si-l supara. Ce sa interzica Tusac daca nu exista, ce sa interzica operatorii de cablu daca nu exista. Sincer si pe noi ne supara nenea Tusac, dar nu ne plangem ca mironositele si actionam legal.  In concluzie, daca imitatia nu merge hai sa bocim.

4 COMENTARII

 1. Nu mai stie si asta , saracu ce sa faca sa se bage in seama.
  Dupa modelul lui Diaconescu se victimizeza si el crezand ca-i creste ”audienta”.
  Parca fundatia era sustinuta de Primaria Mangalia , sau ma insel?
  Acum nu mai sunt prieteni cu Tusi? S-a stricat caruta?

 2. “Dupa ce s-a plictisit sa puna o trupa de tineri sa ne stea pe urme la toate stirile, nu a functionat si a cautat un alt gen de abordare. Fara o asociatie jurnalistica, fara un statut de informare publica sau media, prin o fundatie umanitara fara activitate, infiintata in ianuarie 2012, in precampania electorala, se trezeste peste noapte doritor la primarie si cu pretentii de mogul media.” – Prietene, toate stirile erau originale, ca erati si voi la anumite locuri era alta problema. 9 din 10 stiri erau 100% originale. Daca nu chiar 10. Asa ca stop victimizing and start acting properly.

  Cat despre “autointerzicere”, prietene, daca nu stii nu vorbi. Doru a primit licenta de la CNA iar din cauza domnului director de la Next Gen, domnul Dragu, fiind acolit politic de domnul fost primar Tusac Claudiu, i s-a fost refuzata cerinta de a emite in mod ilegal. Asadar, nu toate-s roz.

  Voi ati uitat cand puneati “Interzis by Tusac”, voi, care nu aveati niciun temei legal. Asa ca hai sa terminam cu panaramele si mai uitati-va si voi in oglinda din cand in cand inainte sa faceti afirmatii nefondate.

 3. Noi avem temei legal prin asociatia de informare publica legala si nu fundatii “caritabile”. Unde erati voi cand noi transmiteam din strada stirile despre frigul din 2011 ? Unde erati cand noi faceam prima si singura plangere panala impotriva Callatis Therm pentru atac la siguranta publica ? Unde sinteti cand noi avem audienta in Parlamentul European in comisia ce dezbate problema gazelor de sist din Dobrogea ? Nu va este rusine sa ridicati ochii din pamant cand nu ati facut nimic in viata decat sa maraiti ? In rest cu CNA-ul lasa vrajeala ca toti putem accesa site-ul cna.ro sa vedem ca nu e nimic. In rest nu ma porni ca nu ma mai opresc din exemple. La sfarsitul anului o sa primesti si raportul pe care-l prezentam Ministerului Justitiei… asa ca noi chiar avem temei legal.

 4. DORU MUNTEANU-un copil de bani gata, bagat la inaintare in campania electorala doar ca sa rupa din voturi!e vai de capul lui!incearca cu disperare sa iasa in evidenta cu banii lu taticu!genul asta de oameni ar trebui inchisi intr-o camera plina de oglinzi!doar asa l-i se v-a potoli setea de dragoste catre propria persoana!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.