Jurnalistul britanic Charlie Ottley prezintă la Constanța, de Ziua Dobrogei, documentarul „Flavours of Romania – Dobrogea”

0
395
Ziua Dobrogei va fi celebrată într-un mod deosebit pe 14 decembrie, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, începând cu ora 17.00. Această sărbătoare aduce în prim-plan frumusețea și bogăția culturală a regiunii, iar anul acesta va fi marcat de prezența specială a jurnalistului britanic Charlie Ottley, care va aduce în fața publicului documentarul său captivant intitulat „Flavours of Romania – Dobrogea”.

Dobrogea, această regiune veche și plină de surprize, nu încetează să uimească și să fascineze cu peisajele sale de poveste, istoria sa bogată, arhitectura sa unică și cu diversitatea tradițiilor și obiceiurilor etnicilor care conviețuiesc în armonie pe aceste meleaguri. Este o atracție magică pentru toți cei care o vizitează, fie că sunt români sau străini. Așa s-a întâmplat și cu jurnalistul britanic Charlie Ottley, care a contribuit la popularizarea României în întreaga lume prin documentarele sale.

Pentru Charlie Ottley, Dobrogea a reprezentat un loc special, captivant, în care soarele dogoritor al verii și crivățul năpraznic al iernii au exercitat o atracție deosebită. Acesta și-a împărtășit fascinația în documentarul său, intitulat “FLAVOURS OF ROMANIA- DOBROGEA”, care aduce în prim-plan o călătorie inedită prin autenticul românesc, cu accent pe aspectele gastronomice, culturale și istorice ale regiunii.

Pe 14 decembrie, de Ziua Dobrogei, publicul prezent la eveniment va avea ocazia de a vedea acest documentar captivant și de a asculta povestea britanicului îndrăgostit de România. După proiecție, atmosfera de sărbătoare va fi întregită de prezența unor ansambluri dobrogene renumite, care vor aduce o notă de autenticitate și tradiție la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanța și Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

Intrarea este liberă, dar numărul locurilor este limitat, așa că este recomandabil să vă rezervați locul în avans pentru a vă bucura de această sărbătoare a Dobrogei într-un mod inedit și educativ.

(sursa foto: radiovacanta.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.