jandarmi donare sange În perioada 23-27 mai a.c., Patriarhia Română în parteneriat cu Jandarmeria Română și cu sprijinul Institutului Naţional de Transfuzie SanguinăCentrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti organizează un amplu program național de donare de sânge. Această acţiune face parte din campania naţională Donează sânge! Salvează o viaţă!, iniţiată de Patriarhia Română în anul 2013 şi ajunsă acum la a XI-a ediție.

Timp de o săptămână, reprezentanții Jandarmeriei Române vor dona sânge pe bază de voluntariat în București și în toate Centrele de Transfuzie Sanguină din ţară.

Şi jandarmii constănţeni vor participa la această campanie umanitară al cărei obiectiv este refacerea rezervelor de sânge, atât de necesar salvării de vieţi omeneşti, în condiţiile în care, în ultima perioadă de timp numărul donatorilor a scăzut.

În baza parteneriatului dintre Jandarmeria Constanţa şi Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, peste 40 de jandarmi au ales să dedice o zi din viaţa lor pentru a  dona sânge, în perioada 23-27 mai a.c., în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente. Totodată, conducerea Jandarmeriei Constanţa va participa la această acţiune umanitară.

Şi în anii precedenţi, jandarmii au fost implicaţi în astfel de acţiuni voluntare, astfel încât la nivelul instituţiei s-a creat o tradiţie în ceea ce priveşte acest demers.

Conducerea Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa alături de jandarmii constănţeni lansează un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate, la vreme de grea încercare, de suferinţă şi de nevoie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.