Într-o lume a culorilor vibrante și a naturii subtile, artistul plastic român Paul Stoica, stabilit în Spania, se pregătește să dezvăluie o parte din sufletul său prin intermediul unei expoziții de pictură în acuarelă ce promite să surprindă și să inspire.

Vernisajul acestei expoziții remarcabile va avea loc sâmbătă, 16 septembrie 2023, la Căminul Cultural din localitatea 2 Mai, începând cu ora 16:00.

Paul Stoica

Născut pe 8 noiembrie 1953 la Tulcea, Paul Stoica și-a dedicat viața artei cu pasiune. Primii săi pași în lumea picturii au fost îndrumați de maeștrii Eugeniu Barău și Eugen Bratfanof la Școala de Arte din Tulcea. De-a lungul timpului, a explorat și a experimentat cu diverse tehnici artistice precum pastelul, acrilicul și uleiul, dar a descoperit că acuarela este cea care îi permite să-și exprime în modul cel mai autentic și personal viziunea artistică.

Expoziția reprezintă o oportunitate rară de a intra în universul artistic al lui Paul Stoica, care și-a expus lucrările în diverse țări din întreaga lume începând cu anul 1976, inclusiv în România, Irak, Spania, Italia, Elveția și Statele Unite, unde a locuit pentru o perioadă de 5 ani. Din 2004, s-a stabilit în Madrid, Spania, unde a participat la numeroase expoziții de grup și particulare, lăsând o amprentă distinctivă în comunitatea artistică spaniolă.

Dr. Tatiana Odobescu, curatorul expoziției, este recunoscută pentru expertiza sa în domeniul artelor plastice și va aduce o perspectivă critică și istorică valoroasă asupra lucrărilor lui Paul Stoica, ajutând publicul să înțeleagă mai bine evoluția sa artistică și influențele care au modelat creațiile sale.

Expoziția artistului Paul Stoica promite să fie un moment artistic de excepție pe care să-l rememorați cu plăcere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.