Facultatea de Psihosociologie a Universităţii „Andrei Şaguna” organizează, joi, 18 aprilie 2013, începând cu ora 17.00, workshop-ul cu titlul „Inteligenţa emoţională şi viaţa sentimentală a tinerilor, la LICEUL TEHNOLOGIC DE ELECTROTEHNICĂ ȘI TELECOMUNICAȚII.

Sentimentele ocupă un loc dominant în vieţile adolescenţilor, ceea ce poate genera serioase probleme de viaţă. Pentru aceasta, profesorii Universităţii constănţene vin în întâmpinarea elevilor cu scopul de a-i ajuta să înţeleagă mecanismele de funcţionare ale inteligenţei emoţionale și să-i conștientizeze cu privire la importanța acesteia în buna lor dezvoltare ca membri ai societății.

„Considerăm că este foarte important să aducem astfel de teme în dezbatere atunci când tinerii au mai mult nevoie. Ce este extraordinar la inteligența emoțională, este că aceasta nu este înnascută, e la îndemâna noastră să o creștem, evident, cu preocupare personală constantă. Tinerii înțeleg deîndată potențialul inteligenței emoționale și arată un viu interes pentru subiect. Credem că prin educație putem nu numai preveni problemele ci chiar mai mult, putem programa reușite”, afirmă domnul lect. univ. dr. Ghiursel Regep, coordonatorul proiectului.

Pe lângă dezbateri pe această temă, elevii vor avea ocazia de a-şi evalua, cu ajutorul unor teste specifice, inteligenţa emoţională, fapt ce va conduce la o mai bună autocunoaștere și la posibilitatea îmbunătăţirii calităţii vieţii lor afective.

Participarea dumneavoastră la workshop ne va onora în mod deosebit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.