[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120719dezbatere.flv”]Intalnire cu presedintii asociatiilor de proprietari

7 COMENTARII

 1. Ne invirtim in jurul cozii si nu rezolvam nimic si iata de ce;
  1- nu asociatiile a incheiat contractul cu Callatisterm ci primaria(primarul si consilierii)-ei trebuie sa rezolve problema ;cu un motiv in plus s-a votat acest lucru la referendumul local;noi ca locuitori trebuie sa beneficiem de utilitati;
  2- curatenia in zona blocurilor trebuie facuta de serviciul primariei deoarece noi locuitorii platim taxe si impozite
  3- problemele cu parcarile de masini pe trotuare;nu sunt parcari suficiente si de ce domnule Pescaru trebuie sa semnalam acest lucru noi cetatenii ?!subalternii dumneavoastra nu vad aceste lucruri?sunt atitea servicii de politie in oras,de ce nu-si fac treaba?!
  4- cainii vagabonzi trebuie sa fie strinsi in locuri speciale,nu e suficienta doar sterilizarea lor;va rog introduce-ti o taxa anuala pentru proprietarii de animale si limitati si numarul maxim de animale ce poate detine un locatar(ma refer de cei de la bloc)
  5- infractorii se vor uita si ei la pliantele dumneavoastra d-le Pescaru,cred ca mai multi oameni pe teren si care isi fac treaba v-a diminua numarul infractiunilor
  6-sa stiti d-le primar ca Renelul nu a bransat blocurile in schimbul unei taxe,la fel si cabul tv,telefonia fixa,apa ,caldura de ce cei cu gazul solicita aceasta taxa?!nu e suficient ca vom plati taxa de bransare a locuintei si apoi abonament la racordare?!!nu vi se pare prea mult pentru o populatie saracita de preturile cele mai mari din tara la taxe si impozite locale,cele mai mari preturi la apa si caldura cele mai mari preturi la produsele din piata si-n acelasi timp cele mai mari preturi la produsele din toate categoriile de magazine?! Va rog sa va ginditi putin la aceste aspecte si rezolvati-le si apoi o sa aveti tot sprijinul locuitorilor acestui oras.

 2. Va rog verificati contractele de furnizare a calduri si apei calde si o sa vedeti ca aceste contracte sunt semnate in alb ,adica parametri de furnizare nu sunt trecuti si asa ei pot sa treaca ce vor. Este ilegal sa semnezi un contract in care sa nu se scrie obligatiile si drepturile.

 3. domnu primar !!! trebuiesc, create locuri de munca !!! pentru ca, daca nu sunt locuri de munca si nu numai in turism care dureaza 2 luni oamenii no-r sa aiba cu ce sa plateasca facturi, taxe, impozite…puteti sa poleiti cu aur strazile, daca oamenii nu au de munca, nu au cum sa se bucure ….avem peste tot patroni care se lafaie in lux si afisaza obedienta dar salariile angajatilor sunt de mizerie….aduceti investitori care sa dea salarii decente, nu hoti fara scrupule

 4. ce dracu sa gindesca primarul impus nu vedeti ca are acesi politica ca si tusac si nasu,la ce va astepteti din partea lui acest neica nimeni.cristinel vezi ca palaria este prea mare pentru tine ,tu si cu asciatul tau cucoranu nu ati fost in stare sa aveti grije de un bar dar sa ai grija unui oras.

 5. domnu” primar poate face ceva cu aceia care toata ziua urla in megafoane prin oras ca nu stiu ce spectacol sau expozitie mai fac ei pe nu stiu unde. nu deranjeaza chiar pe nimeni? nu le crapa geamurile cand trec prin fata primariei?

 6. domn primar…verificati numai de exemplu pe str sirenei….la E6 si E5…sefi de asociatie mare Doamnă Coman din ospătară si vai mama ei are cele mai mari preturi la apă caldă si rece din toată tzara,,,numai vb de salariu care-l are,,,chiar verificati că se bate cu pumnul in piept că-l are pe tusac in spate….dar dak nu mai e la asociatie moare de foame…trăieste pe spatele asociatiei,prostind llumea….

 7. nu mai incercati sa rezolvati problema caldurii prin asociatiile de proprietari.primaria a incheiat contractul cu callatis,voi il reziati !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.