Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pe timpul desfăşurării activităţilor de supraveghere şi control în zona de frontieră, au constatat următoarele cazuri sancţionabile de O.U.G. 195/2002 republicată şi de Codul Penal.

Pe comunicaţia Limanu – Mangalia a fost identificat în trafic, în data de 04.03.2012, un cetăţean român de 29 ani, domiciliat în localitatea Negru Vodă, care conducea un tractor neînmatriculat.

În urma verificărilor a rezultat faptul că T.N. nu posedă permis de conducere, astfel încât pe numele său au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” şi „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

 

3 COMENTARII

  1. Pe voi nu va amuza astfel de stiri ? … In Mangalia sunt zeci de indivizi care conduc fara permis , multi dintre ei semianalfabeti , “oamenii legii” ii stiu foarte bine , dar nu ii deranjeaza niciodata .Asteptam vesti despre avansarea in grad pentru merite deosebite a domnilor politisti de frontiera , pentru vigilenta si sangele rece de care au dat dovada.

  2. ati prins un tractorist!!!URAAAAA!dar xxx cu masini si fara carnete de conducere pe cand???!!!!!halal oameni ai legii!

  3. Circula o groaza de tractoare neinmatriculate pe soselele judetului, voi doar pe asta l-ati prins ?? Sunteti super tari domnilor !!! Dar voi parca aveti atributii pe frontiera ! Sau cautati rezultate sa nu va dea afara ca pe multi colegi ai vostrii ? Sunteti dezirabili !! Sa va faceti datoria in continuare !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.