Luni, 20 noiembrie a.c., jandarmii constănţeni aflaţi în patrulare pe str. George Murgu din localitatea Mangalia au surprins trei bărbaţi care încărcau, la lăsarea întunericului, două capace vizitare canal, din fontă, într-un autoturism Dacia 1300 break de culoare albă.

Echipajul de jandarmerie a stabilit că bunurile aparţin Societăţii Romtelecom.

Persoanele suprinse la faţa locului sunt Mihai C., de 39 de ani, Memedacir I., de 38 de ani, şi Vasile A., în vârstă de 39 de ani. În autoturismul acestora, echipajul de jandarmi a mai descoperit două leviere, o pânză de bofaier, două perechi de mânuşi din material textil şi un patent.

Pe numele celor trei au fost întocmite actele premergătoare, pentru comiterea faptei de furt.

5 COMENTARII

  1. Cred ca este vorba despre o eroare: str. G. Murnu, nu G.Murgu !
    Solutia impotriva unor astfel de “magneti” trebuie cautata in reconsiderarea sanctiunilor pentru patronii centrelor de achzitie, care admit astfel de materiale, chiar daxa ele, ulterior, vor fi sparte in bucati. Cine sa modifice insa legislatia, in acest sens ?

  2. Cum a zis si colegu mai sus, de vina sunt cei care le primesc la centrele de fier vechi….daca ei nu ar mai primi asa ceva sau ar anunta politia imediat, hotii nu ar mai fura aceste capace, ca si asa apoi acele gauri lasate in urma devin “capcane”pt oameni sau masini.

  3. de vina sunt cei care nu isi fac meseria cum trebuie, k dak ar cauta aceste capace , tevi de irigat , sina de cale ferata si altele chesti la acei care sunt mana in mana cu magnetii, centre de fier neautorizate[vezi pe argintaru si zmeu] care cumpara fiare zice ca e mangalia lu masa, fara nici cea mai mica autorizatie, ar scapa mangalia de aceste neplacerii, asa k hai noi mangalioti sa deschidem bine okii, si sa nu mai lasam acei penali politisti comunitari sa doarma ca porci in timpul serviciului. sa vina si primaria si orcine ar veni sa controleze si pe acei doi [ patroni la negru] , sa vedem atunci se va mai fura? hai pe strada garii la fam argintaru sa vedem ce are in curte?

  4. are dreptate si un baiat, acesti politisti locali dorm acasa si hotii isi fac de cap,primesc salarii degeaba, sa face si primaria ceva, pt mangalia, ca acesti comunitari in loc de filme porno si sa doarma nu fac altceva, sa patruleze.. k isi primesc banii din buzunarele noastre, nu suntem datori sa ii platim degeaba..mangalia trezeste-te

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.