[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120329gaze.flv”] Adevarul despre gazele de sist extrase prin metoda fracturarii hidraulice

5 COMENTARII

 1. Mangalioti nu ies in strada daca nu li se ofera cevaa adica 2 sau 3 mici si un pahar de bere si cind ne vor otravi cei de la chevrom vor iesi si vor tipa ca sunt sinistrati si ca au drepturi dar va fi prea TARZIU , GO HOME CHEVROM

 2. SI, DACA TOT MODIFICAM CONSTITUTIA, NOI, POPORUL, DORIM CA ARTICOLUL 35 SA ARATE ASTFEL:

  Dreptul la mediu sănătos ARTICOLUL 35
  (1) Statul recunoaşte dreptul oricărei persoane la un mediu înconjurător sănătos şi echilibrat ecologic.
  (2) Statul asigură cadrul legislativ pentru exercitarea acestui drept. IN ROMANIA , EXPLOATAREA GAZELOR NATURALE PRIN METODA FRACTIONARII HIDRAULICE ESTE STRICT INTERZISA!
  (3) Persoanele fizice şi juridice au îndatorirea de a proteja şi a ameliora mediul înconjurător.

  Pentru ca raul sa triumfe este suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic! Sa facem ceva!

  Video: “GAS LAND” – OTRĂVIREA VOITĂ A APEI
  Un documentar despre METODA FRACŢIONĂRII HIDRAULICE

 3. Adevarul , suntem prea mici ptr. un razboi atat de mare , vom auzi replici “contractul a fost semnat de Boc ” sau intelegerea a fost facuta intre Pres.Basescu si Ambasada SUA si suntem oblgati sa o respectam . Singura solutie , ………. mai bine tac !

 4. daca intradevar aceste gaze vor ajunge sa fie extrase si de pe teritoriul romaniei in principal la sate, ne vom trezi intr-o lume infecta in care va domina puterea chevron. vom fi nevoiti cu totii sa ne schimbam locul de domiciliu din cauza poluarii care se va produce. apa nu va mai putea fi consumata sau folosita iar gazul va pluti ca un nor negru alimentanduse constant din subteran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.