[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130517gunoi.m4v”]

Raspuns-petent-depozit-deseuri-Neptun

4 COMENTARII

  1. =noroc ca sunt ierburi destul de mari de nu se vad toate gunoaiele :))
    =nu are actele la el??? :)) daca ma prindea pe mine fara acte imi tragea o amenda de lasam un salariu intreg ca amenda sau mai stiu eu ce dosar imi mai faceau.

  2. aaaaaaaaa…bravo;dupa 4 ani a-ti descoperit groapa de gunoi ilegala.am dat acum 4 ani telefon la garda de mediu(hai sictir)academia catavencu(vax)si inca pe la 5 ziare.vom trimite pe cineva sa cerceteze.hai sa mai aflati ceva,daca tot e ilegala;toate gunoaiele si pamintul de la constructia noului lidl au fost carate acolo.de ani de zile cara deseuri si alge intr-un ritm de zici ca e santier de constructii.pute in zona aia de o iei razna,dar nimeni nu a facut nimic(chiar incepusem sa cred ca avem o noua groapa de gunoi(4ANI)

  3. Ia priviti va rog mai bine ce scrie. Nu generalizati ca in 2010 eram acolo si urmaream camioanele dupa cum se vede in imagini. La Garda de Mediu s-a facut plangere dupa cum se vede mai sus in 2010. Noi nu am descoperit dupa 4 ani nimic, de ani de zile noi tot sesizam, autoritatile tac, opinia publica nu zice nimic. Hai sa fim corecti si sa nominalizam corect pe cine acuzam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.