Adevarul despre gazele de sist extrase prin metoda fracturarii hidraulice

8
75

8 COMENTARII

  1. ma bucur ca ati pus acest documentar pe site…explica destul de bine ce se va intampla daca se foreaza prin metoda fracturare.
    in rest, nu am ce comenta…documentarul spune totul !!!

  2. si cine sa- inteleaga?!nepasarea e la ea acasa,cel putin in mangalia, nici macar nu au idee ce v-a ramane dupa CHEVRON!dupa dezastrul ecologic se vor trezi cei mai multi si ii ve-ti auzi dandu-se zmei.sau pareri de rau,de genul,ce bine era daca mergeam la referendum si votam impotriva!sau-trebuia sa isim la mitting!halal sa-ti fie MANGALIA -cand vei ramane fara apa potabila atunci sa te vad!

  3. Ce tot o dati atat cu referendumu’ ? Voi aveti impresia ca interesa pe cineva de parerea cetateanului? Chiar daca s-ar reface referendumul si ar iesi 100% voturile impotriva exploatarii tot nu ar conta pentru ca deja s-au facut intelegerile , s-au trimis spagile unde trebuie. Singura noastra solutie cand si-or aduce astia de la Chevron echipamentele sa mergem si sa ii sabotam ( mai taiem un cablu de curent , mai le spargem o tzeava etc).

  4. Popolatia nu trebuie sa faca nimic ilegal. Au facut altii ilegalitati. Trebuie sa fim uniti si sa procedam conform legii, asa cum e, interpretata dupa vointa strainilor. Intotdeauna sa tineti minte, cu cat suntem mai multi cu atat avem mai multa putere. In Romania nimic nu se rezolva pentru ca fiecare vrea sa faca pe cont propriu ceva daca se apuca…

  5. Sabotajul tacit si de comun acord nu este ilegalitate, ci masura disperata. Cea mai usoara si de efect metoda sa ii gonesti este sa le arati ca se afla pe un teren ostil. Legea se schimba dupa cum bate vantul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.