[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130708mediu.mp4″]

Pe aceasta proprietate privata se regasesc deseuri care nu ajung sa fie ridicate de serviciile de salubritate din zona agentilor comerciali, prea zgarciti probabil sa incheie contracte cu Uranus sau Polaris. Asa arata unele zone a statiunii turistice de interes national, Mangalia.

7 COMENTARII

  1. 🙂 Mereu am promovat litoralul romanesc. Pentru cine a avut timp sa vada, asta am facut in principal, Asociatia Mangalia Media este o asociatie care promoveaza evenimente de orice tip, de la serbarile gradinitelor, pana la festivaluri si turismul din zona. In Jupiter cineva a facut un parc de joaca pentru copii ce trebuie vizitat chiar si de localnici.

  2. Bravo investitorilor cu locatii de tipul parcurilor de distractii, si Rusine(cu R mare) celor cu “parcurile” de gunoaie !

  3. Agenti comerciali…?in zona asta??Aici se arunca gunoaiele din toata Mangalia si mai ales din Colonisti.Am vazut, pina si cu camionul sa adus gunoi in zona.Daca se ia initiativa,cum sa mai si luatsi se perinda un gardian sau un politai prin zona,totul e ok.Cum a plecat sa-i vezi cum apare si mai ales noaptea.Cum sa intunecat sa-i vezi cum cara.

  4. Ce mai nu ti-e bine ??? Eu fac bani cun centura si radaru si tu vrei sa mai iau de smecherii care arunca gunoaie? Pai sti tu oare ale cui sunt camioanele alea ? Aia si-au platit ,,cotizatia ,, in primul rand la noi. Pentru treburi din astea s a inventat politia locala. Sa nu comentezi ca masinile sunt neinmatriculate si nu au licente sau autorizatii si ca doat politia rutiera are atributii ca iti mut falcile si iti iau carnetu imediat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.