goldterm

5 COMENTARII

  1. de unde sa plateasca bieti oameni daca nu au cu ce sa traiasca,fara serviciu,fara somaj,fara mincare .Putem sa murim. Cei bogati nu cred la saraci,Ar trebuii sa ne debransam toti sa vedem daca GOLDTERM se desfiinteaza.

  2. daca stii ca nu poti plati ceea ce primesti, dece nu te debransezi din timp? de exemplu eu, nu ca nu imi permit…dar mi se pare prea scump 350-400lei pe luna numai caldura la ap2cam si am ales o sursa alternativa cu mult mai ieftin la aceleasi conditii si nu mai stau la mila primariei sa am confort in apartament (ca e defacta, nu e defecta centrala / e combustibil, nu e / au bani, nu au bani..program de caldura aiurea/etc).

  3. rebransatii pe toti cei ce vara au spatii de cazare in blocurile cu locatari si astfel sar elimina aceste costuriacesti turisti trbue sa stea in hotel nu veti avea niciodata bani la bugetul primariei pentru ca toti asazisii turisti isi fac mincare in casa la particular deranj cit cuprinde in blocuri iar in parcarile blocului tu cel care stai acolo iti lasi masina cine stie la ce distanta de casa pentr ca au prioritate asaszizii turisti nustiu cit platesc la stat impozit pentru ca nu ea verificat nimeni niciodata dar de la un an la altul infloresc iar fraerii plteste iarna la caldura si vara gunoi mizerie si stricaciunnile ce se fac in bloc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.