[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120217filimon.flv”]Surprize in timp ce Filimon Constantin explica ce s-a intamplat la sedinta de Consiliu Local esuata  astazi lamentabil prin disparitia domnului Cucoranu Sorin (consilier PNL) de la sedinta  si lipsa lui Visa Lucian ( PNL ), Minca Ion (ex PC) , Mihai Voicu (PSD ), Moldovan Danut ( PDL ), si Petcu Ion care este internat la Istambul, a cedat si reteaua electrica in orasul Mangalia chiar in fata camerei Mangalia.Tv in timpul interviului.

7 COMENTARII

  1. taci dracu de mincinos ordinar care esti.cine te impinge ma de la spate,ma ordinarule. unde e caldura care ai promis-o. te bateai cu pumnii in piept ca rezolvi tu situatia. daca ai fi acceptat propunerea prefectului acum statea in caldura si apoi aveai tot timpul sa te razboiesti cu toata lumea.scuzele tale nu ne incalzesc. eu nu inteleg ce tot cauta Vatafu ala acolo. nu ajunge cat a furat. hotilor va e foame?

  2. ai dreptate!!sa mergem peste ei si cand se opreste curentul sa le tragem o bataie NENOROCITILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!HUOOOOOOOOOOOOOO

  3. Minutul 02.44 este demential cand asta spune ca nu mai avem caldura si se ia curentulk in timpul discursului. Asta ar trebui sa vada toata tara filmarea asta.

  4. mai imbecilule de “tot mai frig” decit sa injuri mai bine a-i ajuta la rezolvarea situatiei prin idei daca esti atat de destept,s-au poate nu esti.

  5. de ce nu ne mobilizam sa mergem peste ei?sa i dam afara din oras, sunt niste putregaiuri care atenteaza la viata noastra. cand o sa intelegem ca dreptul la viata il avem de la d zeu nu de la filimon sau alti hoti si incompetenti?

  6. ai rezolvat problema, esti eroul natiunii. tu si georgescu ati rezolvat problema si acum murim de cald in casa. bravooooooo

  7. va asteptati sa se rezolve ceva? inseamna ca inca nu cunoasteti clasa politica din Romania….toti doar niste mincinosi care nu urmaresc decat propiile interese…..oricum dupa cum merg treburile, caldura se va furnizata probabil prin luna August….felicitari consilierilor nostri…si sa ii votati si la urmatoarele alegeri….votul meu, cu siguranta…..nu il ve-ti avea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.