La Clubul de Cultură și Artă Solteris, care își desfășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia, a avut loc duminică, 6 noiembrie 2022, vernisajul expoziției ”Fascinația culorilor vieții” semnată de tânăra și talentata Laura Eftimie.

În cadrul evenimentului, moderat de poeta Emilia Dabu, membră a Uniunii Scriitorilor din România și președinta Clubului de Artă ”Solteris”, au luat cuvântul Tatiana Odobescu, critic de artă și doctor în istorie , pictorul și graficianul Karl Robert Perko, scriitoarea Dora Alina Romanescu, scriitoarea Adina Lozinschi, precum și artiștii plastici Niculae Găgeanu și Iaia Ferodin.

Un recital de poezie și muzică a fost oferit celor prezenți de către tinerele Mălina Rugea, Natalia Opriș, Teodora Carabageac și cantautorul George Șerban, cel mai ”tânăr” membru al Clubului Solteris.

1 COMENTARIU

  1. Într-adevăr, expoziția domnișoarei Laura Eftimie a reprezentat un eveniment cultural de mare valoare prin faptul că a reunit la Mangalia oameni de artă, iubitori și admiratori , cu toții extrem de plăcut surprinși de operele unei tinere frumoase artiste, care pășește cu siguranță și încredere pe drumul spinos al artelor plastice.Felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.