Ansamblul folcloric local “Plai de Dor” a reprezentat cu mândrie comuna Albești la Festivalul Internațional de Folclor din orașul Bar, Muntenegru, care a avut loc în perioada 19 – 24 august 2023. Cu costume tradiționale strălucitoare și talent autentic, ansamblul a adus cultura și tradițiile românești pe scena internațională, obținând un succes bine meritat.

Festivalul Internațional de Folclor din Bar este unul dintre cele mai prestigioase evenimente de acest gen din Europa și atrage artiști și trupe folclorice din întreaga lume. Anul acesta, comuna Albești a avut privilegiul de a-și prezenta bogăția culturală și artistică prin intermediul ansamblului “Plai de Dor”.

Felicitări pentru realizările remarcabile ale copiilor din ansamblul “Plai de dor”! Rezultatele lor extraordinare la concursul de dans tradițional din Muntenegru sunt cu adevărat impresionante și reprezintă efortul, pasiunea și devotamentul pe care l-au investit în pregătire. Felicitări din nou pentru această realizare remarcabilă și pentru promovarea culturii și tradițiilor prin arta dansului!!!! Este cu adevărat uimitor să văd cât de multă muncă și dedicare au pus copiii din ansamblul “Plai de dor” în pregătirea pentru concursul de dans tradițional din Muntenegru. Rezultatele lor remarcabile nu sunt doar o recunoaștere a talentului lor, ci și o dovadă a angajamentului lor față de tradițiile culturale. Mulțumim din inimă dragi copii!!!, este mesajul postat pe pagina Albesti Public.

Ansamblul “Plai de Dor” și-a demonstrat cu mândrie talentul și a arătat că tradițiile folclorice românești sunt vii și vibrante. Participarea lor la Festivalul Internațional de Folclor din Bar a fost nu doar o performanță artistică remarcabilă, ci și o ocazie de a promova cultura și tradițiile comunei Albești la nivel internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.