Un bărbat s-a ales cu dosar penal și ordin de restricție provizoriu pentru amenințarea fostei soții cu acte de violență.

Jandarmii tulceni au intervenit în seara de 20 martie în urma unui apel 112 al unei femei care a reclamat la 112 că a fost amenințată cu acte de violență de către fostul soț.

Ajunși la adresa indicată, jandarmii au fost întâmpinați de bărbatul reclamat, care le-a deschis ușa, fiind agresiv verbal și emanând  halenă alcoolică, acesta interzicându-i fostei soții să relateze cele întâmplate.

După intervenția jandarmilor, femeia, în vârstă de 49 de ani, a declarat faptul că în jurul orei 21.50, a ajuns acasă de la serviciu, fiind întâmpinată de fostul soț, cu care locuiește, în ciuda faptului că sunt divorțați. Acesta a devenit agresiv, atât verbal, cât și fizic, spărgând un geam de la ușa dormitorului, adresându-i jigniri și amenințând-o cu acte de violență. Potrivit femeii, bărbatul a amenințat-o că el este șeful în casă și a amenințat-o că va face crimă, doar să scape de ea, căci ar fi mai bine decât să trăiască lângă ea.

Femeia s-a refugiat în dormitor, însă bărbatul a revenit cu amenințări și jigniri, astfel că aceasta a fost nevoită să apeleze la sprijinul forțelor de ordine.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de amenințare și de asemenea,  a fost emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.