Adrian CHELUActivitatea s-a desfăşurat luni, 09 mai a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

În deschiderea ceremoniei, s-a dat citire ordinului de numire în funcţie şi au prezentate aspecte din viaţa profesională, evoluţia în carieră, cursuri şi stagii de pregătire absolvite de noul prim-adjunct al inspectorului şef.

Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursului organizat de către Jandarmeria Română, începând cu data de 01 mai a.c., domnul locotenent colonel Chelu Adrian, şef serviciu-Serviciul Ordine şi Siguranţă Publică, s-a numit în funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef  la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Domnul locotenent colonel Adrian CHELU, este născut la data de 26 septembrie  1971 în localitatea Turnu Măgurele, este căsătorit şi are doi copii.  Din anul 1994 şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române : comandant de pluton, comandant de companie, comadant de detaşament,  ofiţer specialist, şef serviciu Ordine şi Siguranţă Publică. Este absolvent al Academiei de Poliţie A.I.Cuza- facultatea de drept. În timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri de perfecţionare şi de pregătire.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.