Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă un autovehicul marca Ford ford trazitTransit care era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Bosnia-Herţegovina, pe care un cetăţean român încerca să-l scoată din ţară cu scopul de a-l înmatricula în R. Bulgaria.

 În data de 28.04.2015, în jurul orei 05.30, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român S.A. NICUŞOR, în vârstă de 25 de ani, care conducea un autovehicul marca Ford Transit cu numere de Italia.

Din verificările efectuate de poliţiştii de frontieră români a rezultat că autovehiculul în cauză figurează ca fiind căutat în vederea confiscării, alerta fiind emisă de autorităţile din Bosnia-Herţegovina, din anul 1997.

Conducătorul auto, domiciliat în municipiul Brăila, a declarat că a achiziţionat autovehiculul fără a cunoaşte faptul că acesta fusese declarat furat şi intenţiona să se deplaseze în R. Bulgaria pentru a-l înmatricula.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autovehiculul, evaluat la aproximativ 25.000 de lei, la sediul S.P.F. Negru Vodă în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin. 1 din Noul Cod Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.