Localitatea Murighiol din județul Tulcea se pregătește să devină epicentrul filmului și artei în perioada 13-15 octombrie 2023, odată cu desfășurarea celei de-a doua ediții a Festivalului de Artă “Film în Sat.” Un eveniment unic, plin de pasiune și creativitate, născut din visul îndrăgitului actor Cuzin Toma, se pregătește să încânte publicul într-un mod spectaculos.

Cuzin Toma este un nume cunoscut în lumea artistică românească. Cu o carieră bogată în teatru și film, actorul și-a adus contribuția inestimabilă la promovarea culturii și artei în România. Cu un simț aparte al umorului și o prezență charismatică pe ecran, Cuzin Toma a devenit unul dintre actorii preferați ai publicului român.

În perioada 13-15 octombrie 2023, cetățenii și iubitorii de film din Murighiol și din împrejurimi vor avea ocazia de a experimenta farmecul filmului pe ecranul mare, într-un mediu deschis și prietenos. Stadionul din Murighiol va găzdui evenimentul, iar pe durata celor trei zile, localitatea se va transforma într-un loc de întâlnire a pasionaților de film și artă.

Gala de deschidere, programată pentru 13 octombrie la ora 18:00, va fi un moment de strălucire pe covorul roșu, în prezența actorilor invitați. După ceremonia de deschidere, publicul se va bucura de proiecția filmului “Ghinionistul,” cu actori de excepție pe scena evenimentului.

Programul festivalului cuprinde o selecție diversă de proiecții în aer liber, oferind o varietate de experiențe cinematografice. Întâlniri și dialoguri cu actori și regizori vor permite participanților să exploreze culisele filmului și să afle poveștile din spatele peliculei.

Evenimentul va fi completat de un concert susținut de Mihai Mărgineanu & Band, care va aduce ritmul muzical în inimile spectatorilor. Recitaluri artistice, ateliere pentru copii și o serie de activități culturale vor completa programul și vor asigura divertismentul pentru toate vârstele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.