[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130222scoala3.m4v”]

Astazi a avut loc, la Şcoala Gimnaziala Nr. 3 Mangalia, deschiderea Expoziţia de mărţişoare şi felicitări «MĂRŢIŞOARE  PENTRU  FIECARE!

Expozitia se va tine pana pe 8 martie 2013. Acţiunea este coordonată de cadrele didactice şi Asociaţia de părinţi «Albatros», în colaborare cu Primăria Municipiului Mangalia, ONG „Mare Nostrum”, Muzeul de Arheologie „Callatis” şi SC Recycling Mat SRL.

Activitatea  face parte dintr-o campanie de strângere de fonduri pentru achiziţionarea de videoproiectoare, necesare dotării sălilor de clasă.

2 COMENTARII

  1. Da, frumos evenimentul, dar cu “rezerve”. In primul rand viceprimarul, in timp ce se adreseaza doamnelor (cu privire la perioada martisorului), in fata camerelor de luat vederi, se sprijina de acea vitrina. (Taranu tot taran). Sau poate era obosit! O fi tras ceva “la masea”, sau pe nas ???

    Apoi, trece prin spatele vorbitorului o profesoara cu o bluza foarte transparenta, cu sutienul la vedere prin aceasta. Pe filmare nu se vede si partea de jos; Ma intreb in consecinta: I se vedea cumva si portjartierul? (Sa tinem cont ca se afla intr-o scoala, nu la cabaret.) Acesti “dascali” trebuie sa fie un exemplu in toate privintele pentru elevi. Cu ce tupeu ar putea acea profesoara sa ceara unor eleve sa se imbrace decent ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.