Expozitie internationala de pictura in Mangalia
Eveniment artistic de inalta tinuta in Mangalia
Joi, 12 septembrie 2013, ora 17.00, pe simezele H President din Mangalia, vor expune artistii plastici participanti la editia a cincea a Forumului International de Arta “Without Borders”.

1. Alba Escayo (Spain)
2. Nikola Srdic (Serbia)
3. Keiko Hoshino (Japan)
4. Konstantin Kostov (Croatia)
5. Luiza Cala (Romania)
6. Janez Muhvic (Slovenia)
7. Mile Saula (Serbia)
8. Milen Marinov (Bulgaria)
9. Nikolay Roussev (Bulgaria)
10. Marina Varentsova-Rousseva (Russia)
11. Zlatko Krstevski (Republic of Macedonia)
Noua tari vor sterge (plastic) granitele dintre ele, intr-o expozitie colectiva. Participa artisti din: Spania, Serbia, Japonia, Croatia, Slovenia, Bulgaria, Republica Macedonia si Romania care va fi reprezentata de Luiza Cala, gazda acestui eveniment.
Vorbeste critica de arta doctor Tatiana Odobescu.
Canta Radu Craciunescu.
Evenimentul va fi prezentat de scriitoarea Emilia Dabu, Presedinta Clubului de Arta Solteris.
Partener media este Mangalia Tv.
“Without Borders” este organizat de Asociatia Culturala Scenderman si Camera de Comert si Industrie Varna.
“Without Borders” isi propune un dialog multicultural de promovare a valorilor artistice traditionale, clasice si contemporane.
Daca pana acum “Without Borders” reusea sa desfiinteze granitele dintre arte, anul acesta paraseste, pentru prima data, granitele in care a fost gandit si realizat de Yasen Kazandjiev, Presedinte Scenderman.

 

fara

3 COMENTARII

  1. Nu este un eveniment de promovare turistica a plajelor, este un eveniment de pictura, o promovare a artelor. Nu este organizat si nici sustinut de primarie, este organizat de artistii din Bulgaria si Romania, care cu greu au reusit sa aduca acest eveniment in cele doua tari.

  2. Sezonul estival e la final.Cainii comunitari,sunt mai flamanzi.Siguranta noastra de a merge pe strada e redusa.Ce vom face cu ei?Copiii vor incepe scoala si pericolul e tot mai mare.Acesta nu e un eveniment de maxima importanta?Ar trebui sa se intample inevitabilul,ca sa actionam?Vad ca sedinte extraordinare se tin mereu la primarie.Ce se discuta acolo,nu inteleg mare lucru.Cert e ca la sfarsit,se lasa cu cearta.Nu de asta v-am votat,domnule primar si domnilor consilieri,v-am votat sa gasisti solutii pentru ca viata noastra si a domniilor voastre sa fie mai buna,sa traim mai bine.Da,vara,pot sa spun ca e cald,frumos,mare,soare,turisti,etc,dar vine frigul si sunt atatea lucruri de facut pentru acest oras,pentru cetatenii care locuiesc aici.Ni s-au promis multe in campanie dar sa ne tinem si de cuvant.Sa trecem la lucrurile stricte,acute ce ne intereseaza mai mult nu sa o lalaim!Doamne,cate ar fi de spus dar oare ma ia cineva in serios,la ce am scris eu?Avem nevoie de ordine,disciplina,sinceritate,incredere,Fara ele,va fi un haos si nu vom ajunge nicaieri.Nu am avut intentia sa critic pe nimeni dar ca mine sunt multi,care vor sa-si spuna parerea si nu au cum.TREZITI-VA,FRATILOR!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.