Din ordinul prefectului, ENEL-ul are 35 de echipe pregătite pentru intervenţie, dintre care unul permanent pentru Mangalia, unde sarcina pe liniile electrice este foarte crescută, fiind cunoscuta situatia in care Mangalia nu are caldura si majoritatea locuitorilor se incalzesc la surse electrice.

11 COMENTARII

 1. pai idiotul de prefect trebuia sa rezolve problema caldurii,nu sa trimita echipa Enel pe teren. Nu asta a cerut Berca??? Berca l-a pus sa rezolve problema caldurii nu a curentului.Mare javra mai e si prefectul

 2. la enel poate sa dea ordin prefectu?este tot firma privata,la termoficare nu are nici o putere cum se face?o fii bin laden in spatele afacerii cu caldura de nu poate nimeni sai faca nimic?

 3. Asta nu intelege omul de rand, firmele de utilitate publica trebuie sa se supuna statului roman, avand un statut special jucandu-se cu sanatatea publica.

 4. in loc sa rezolve problema furnizarii caldurii in sistem centralizat, prefectu recurge la o metoda mai simpla…mareste nr.echipelor de interventii Enel…dand ordin. Statul comanda Enelul…:)) Enelul nu a fost privatizat? cu ce autoritate comanda la Enel? in fine…
  Bine ca sa luat masura aceasta de a rezolva problema caldurii pe curent a prop.
  Dar daca caldura nu se da…ajutoarele pt caldura in sistem centralizat ce se intampla cu banii aceeia??? raman in bugetul primariei pt CE??? sa dea acele sume pt curentul consumat de populatie…macar la cei care intradevar au nevoie !!!

 5. ENEL , RADET , si asa mai departe , sunt firme de utilitati publice si raspund in fata organelor abilitate , chiar daca sunt private. Teoretic ei nu pot sa isi faca bagajele si sa se mute ca asa i s-a sculat sefului!

 6. Acelasi lucru ar tb sa se intample si la Callatis therm , dar avand in vdr ca finu lu’ nasu lu TUPAK e un mic mare director pe acolo si ca Filimon raspunde “sa traiti” lui 2suck……

 7. Iranul vrea sa atace SUA in golful Persic, noi murim de frig…..poate rugam si noi IRANUL sau Pakistanul sa ne ajute cu caldura ca singuri nu suntem in stare sa ne rez prob!

 8. ce face echipa Enel cu blocurile de pe Blv. 1 Decembrie?
  Aseara am stat fara curent aproape 3 ore!!!!Multumim, ati fost foarte eficienti!!!!!!

 9. Nu se vede eficienta echipajului Enel. Aseara 13 feb. in trei reprize s-a luat curentul si au fost pauze si de peste o ora.Cu toate ca este consum mare si se solicita reteaua,totusi reteaua este imbatranita. Investitii,,ioc” doar ne anunta ca se mareste pret/kw.Cand incasesezi mai faci si investitii,,,,Apoi mai este o problema cu tlf. se pune un robot cu muzica si astepti pana consumi pret de ceva kw….pana raspund cei de la deranjamente.

 10. pe degeaba au pus…acum 2 zile in centrul mangaliei cateva societati comerciale au ramas fara curent timp de 4 ore…am sunat de 3 ori …cand sunam la ei imi puneau melodie timp de 15 minute…si d-abea atunci au raspuns si au zis ca au echipa pe teren (asta dupa 1 ora jumate de cand cazuse curentu) si am asteptat…trecuse 3 ore si tot nu aveam curent…dupa care am sunat iar…aceeasi problema …10 minute de linie sonora dupa care raspunde un om si iam zis ca de 3 ore nu am curent si suntem societate comerciala si avem nevoie de curent ca sa functionam plus ca era frig afara si nu aveam la ce sa ne incalzim…la care omu imi zice “avem echipa pe teren” si mi-a inchis in nas…azi…de la ora 11:20 pana la 13:15 iar a cazut curentu si nu a raspuns nimeni la telefon….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.