9 COMENTARII

 1. cam tarziu domnule Filimon toate demersurile astea. pana acum ce ati asteptat?
  sa vina vara doar,singura care ne mai scoate din frigul,mucegaiul si umezeala care o avem in case.vedeti voi la alegeri!!!!

 2. Cu cei 15 milarde ce ai facut?iati imparit intre voi?nu te mai omara atat ca rezolvi tu ,sunteti toti niste nenorociti hotii in frunte cu prefectu asta procesoman,vine primavara pana rezolvi? asta si asteptati si noi cetateni abia asteptam luna iunie sa va duceti dracu din primarie,sa vina un independent care nu a mai calcat niciodata in primarie sa fie-o schimbare totala.hoti dracu ce sunteti uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

 3. chiar asa ! unde sunt cele 15 mld.de la guvern ? poate Dep-mass-media, din primarie, ne arata si Ordinele de plata pt combustibil,nu alte plati.

 4. Cetatenii Mng ce trebuie sa astepte? Caldura in calorifere pt timpul iernii…sau venirea primaverii pe geamuri ?
  Rezolvati o data situatia caldurii…lasati disputele politice, lumea sufera in case din CAUZA FRIGULUI SI A VOASTRA !!!

 5. daca pt 6zile de caldura de 12ore/zi adica 3 zile/24ore platim pe luna ianuarie aproximativ 300 cat trebuia sa platim pt 30 zile?!!!!! Asa o fi?!!!

 6. cat am fi platit pt .30 zile caldura non-stop daca pt .6 zile -12ore/zi adica 3zile,hai sa zicem 6 zile platim 3 mil.Asa o fii?!!!

 7. voi dati comunicate iar in apartamente sunt copii si batrani inghetati chiar vreti sa se intample o nenorocire sa RUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.