foto_povesteÎn perioada noiembrie 2015- mai 2016,  25 de elevi din clasa a III a A de la  Liceul Teoretic “Callatis”  au participat la proiectul judeţean ,, Povestea nu e doar un text ….”

 Proiectul de consiliere educaţională este implementat de Centrul Judeţean de Resurse și Asistenţă Educaţională Constanţa în parteneriat cu 7 de unităţi școlare din judeţ.

Scopul proiectului a constat în dezvoltarea comportamentelor dezirabile ale elevilor în vederea construirii unei imagini pozitive despre sine prin intermediul poveştilor.

În Liceul Teoretic Callatis, proiectul a fost coordonat de profesor psiholog Carmen Faliboga în echipă cu profesorul pentru învăţământ primar Mariana Neculăeş.

 ,, Poveştile contribuie enorm la educaţi copiilor, clădind caractere puternice, insuflând curaj şi principii morale fără a neglija iscusinţa şi înţelepciunea. Poveştile focalizează atenţia copiilor către aspectele pozitive ale vieţii, fără a nega dificultăţile, oferindu-i răspunsuri şi soluţii cu ajutorul cărora să lupte împotriva obstacolelor reale.Carmen Faliboga, Psiholog, Coordonator proiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.