Un punct din programul candidatului Cristian Radu din vara 2012 era “Modernizarea unităților de învățământ”. Administratia condusa de Radu Cristian a pus accent pe acest segment. In mai multe dezbateri am vazut un interes puternic pentru rezolvarea problemelor din unitatile de invatamant la toate categoriile. Astfel am vazut echipa primariei actionand promt la sesizarile directorilor mai multor unitati de invatamant. Primarul a invitat directorii sa semnaleze orice problema, probabil stiind chiar in calitate de parinte lipsurile din acest sector. Nu putem decat sa salutam initiativa de a actiona rapid in aceasta zona pana in sezonul  rece.

Laudabil este si gestul primarului de a convoca dezbaterea pe tema drogurilor care se distribuie in unitatile de invatamant sau in apropiere. Cineva trebuia sa faca un pas in aceasta directie, o atitudine promta si cu declaratie publica. Stim ca politia a mai efectuat arestari in aceast segment, cum a declarat si comisarul sef Pescaru Nicolae, dar era necesara o reactie si din partea administatiei locale.

Primarul are o bila alba astazi in segmentul invatamant dar ramane cu o bila neagra in segmentul sanitar din unitatile de invatamant, lucru pe care il poate rezolva credem pana la sfarsitul anului avand in vedere ca apar gripele din sezonul rece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.