Dumitru Jeacă, noul prefect al județului Constanța: “Faptele vor fi cele care mă vor recomanda în viața profesională”

0
127

Astăzi, în Sala Remus Opreanu din cadrul Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de numire în funcția de Prefect al județului Constanța a domnului Dumitru Jeacă (fost ofiţer SRI).  În sală au fost prezenți Mihai Dan Chirică, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Mirel Toancă, directorul general al Direcției Generale de Pașapoarte, Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, Mustafa Levent Accoium, subprefectul județului Constanța, precum și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. De asemenea, la ceremonie au mai participat senatori și deputați de Constanța, dar și sefii instituțiilor deconcentrate și ai structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne.

Dan Jeacă

Dan Jeacă face parte acum din echipa Horia Ţuţuianu, după ce, la un moment dat era “atribuit” ALDE. Mai exact, liderii ALDE au susţinut că este memnbru al acestui partid, în timp ce PSD a venit cu dovada că… este susţinut de PSD. Indiferent că a “jucat la două capete”, iar aportul în ecuaţie l-a avut Primăria Medgidia (acolo unde Jeacă a fost angajat o perioadă, pentru a putea deveni funcţionar), în momentul de faţă noul prefect s-a poziţionat în “tabăra” lui Horia Ţuţuianu (PSD, preşedinte al Consiliului Judeţean), relateaza replicaonline.ro.

Dan Jeacă: “Atunci când în viață îți apar oportunități, este esențial să le accepți și să îți dai interesul pentru a le valorifica la maximum. Pentru mine, numirea în funcția de prefect al județului Constanța este un moment extrem de important, iar faptele vor fi cele care mă vor recomanda în viața profesională.
Mulțumesc celor care mi-au acordat încrederea lor și garantez că mă voi ridica la nivelul așteptărilor! Îmi doresc să fiu un real suport pentru dezvoltarea județului Constanța și sunt conștient de uriașa responsabilitate pe care mi-am asumat-o!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.