La data de 11 octombrie, în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
La data de 12 octombrie, în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La data de 12 octombrie, în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 46 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.